EFE2345678 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 iPod nano 6. nesil hafızasını 64 GB'a çıkarabilir miyim?
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 29 Ocak 2023 #2 Bazı telefoncular apple cihazlarda depolama yükseltme yapıyor bildiğim kadarıyla.
Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 29 Ocak 2023 #3 Bazı telefoncular yapar Son düzenleme: 29 Ocak 2023
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 29 Ocak 2023 #4 Çınar Çelik dedi: Bazı telefoncular yapar ve önerim yazım kurallarına dikkat etmeniz "iPod nano 6.nesil" değil "iPad nano 6.nesil" olarak yazılır Genişletmek için tıkla... iPad ile iPod farklı şeyler dostum ne alaka?
Çınar Çelik dedi: Bazı telefoncular yapar ve önerim yazım kurallarına dikkat etmeniz "iPod nano 6.nesil" değil "iPad nano 6.nesil" olarak yazılır Genişletmek için tıkla... iPad ile iPod farklı şeyler dostum ne alaka?
EFE2345678 Hectopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #5 Çınar Çelik dedi: Bazı telefoncular yapar ve önerim yazım kurallarına dikkat etmeniz "iPod nano 6.nesil" değil "iPad nano 6.nesil" olarak yazılır Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim iPad değil ama.
Çınar Çelik dedi: Bazı telefoncular yapar ve önerim yazım kurallarına dikkat etmeniz "iPod nano 6.nesil" değil "iPad nano 6.nesil" olarak yazılır Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim iPad değil ama.
Çınar Çelik Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 729 Çözümler 6 Yer Ankara/Etimesgut/Piyade Mahallesi 29 Ocak 2023 #6 southwest dedi: iPad ile iPod farklı şeyler dostum ne alaka? Genişletmek için tıkla... Evet herkesten özür diler ve iPod'u yeni öğrendim Çınar Çelik dedi: Evet herkesten özür diler ve iPod'u yeni öğrendim Genişletmek için tıkla... Üzgün ifadesi bırakan arkadaşlarım Türkiye'de şartları biliyorsunuzdur ben 21 yaşıma geldim bugüne kadar bir kez bile iPhone kullanamadım ve görmedim bile ancak özür dilerim Son düzenleme: 30 Ocak 2023
southwest dedi: iPad ile iPod farklı şeyler dostum ne alaka? Genişletmek için tıkla... Evet herkesten özür diler ve iPod'u yeni öğrendim Çınar Çelik dedi: Evet herkesten özür diler ve iPod'u yeni öğrendim Genişletmek için tıkla... Üzgün ifadesi bırakan arkadaşlarım Türkiye'de şartları biliyorsunuzdur ben 21 yaşıma geldim bugüne kadar bir kez bile iPhone kullanamadım ve görmedim bile ancak özür dilerim