dante3483 Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar mutlu bir yıl diliyorum. Benim bir iPod Shuffle cihazım var ve içindeki bir müziği iTunes'dan silemiyorum, bunu nasıl yapacağım anlatırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar mutlu bir yıl diliyorum. Benim bir iPod Shuffle cihazım var ve içindeki bir müziği iTunes'dan silemiyorum, bunu nasıl yapacağım anlatırsanız sevinirim.
D4CHNLQ_06 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bakımcı 2 Ocak 2023 #2 Apple Music uygulamasında müzikleri silme Aygıtınızın saklama alanında yer açmak istiyorsanız indirdiğiniz Apple Music içeriklerini silebilirsiniz. support.apple.com Bir de bu yötemle deneyin.
Apple Music uygulamasında müzikleri silme Aygıtınızın saklama alanında yer açmak istiyorsanız indirdiğiniz Apple Music içeriklerini silebilirsiniz. support.apple.com Bir de bu yötemle deneyin.