Emircan Yılmaz Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #1 Başlıkta belirttiğim gibi İpod Touc4 jailbreak nasıl yapılır ? (konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)
Başlıkta belirttiğim gibi İpod Touc4 jailbreak nasıl yapılır ? (konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)
masterboy Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 234 18 Ağustos 2014 #2 İnternette milyarlarca video var jailbreak hakkında. Bunları izleyerek yapamadıysan iOS sürümünü söyleyebilirsin yardımcı olabilirim.
İnternette milyarlarca video var jailbreak hakkında. Bunları izleyerek yapamadıysan iOS sürümünü söyleyebilirsin yardımcı olabilirim.
Emircan Yılmaz Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #3 Araştırdım ama türkçe anlatılan video bulamadım ios 6.1.6 ipsw dosyası lazm bide jailbreak yaptıktan sonra dil nasıl değiştircez. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2014
Araştırdım ama türkçe anlatılan video bulamadım ios 6.1.6 ipsw dosyası lazm bide jailbreak yaptıktan sonra dil nasıl değiştircez.
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #4 Forumda illegal yardım istemek ve yardım etmek ceza sebebidir.
Emircan Yılmaz Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #5 Tamam ozaman konuyu kapatın. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2014
masterboy Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 234 18 Ağustos 2014 #6 Jailbreak konusu açmak yasak mı? | Technopat Sosyal Bu konuda gördüğümüz gibi Jailbreak konusu serbest ama korsan oyuna özendirme olmadığı için herhangi bir sorun yok bu konuda. Firmware Links - Download iOS Firmware for iPhone, iPad, iPod Touch and Apple TV / Just a Penguin Bu siteden ipsw dosyası indirebilirsiniz.
Jailbreak konusu açmak yasak mı? | Technopat Sosyal Bu konuda gördüğümüz gibi Jailbreak konusu serbest ama korsan oyuna özendirme olmadığı için herhangi bir sorun yok bu konuda. Firmware Links - Download iOS Firmware for iPhone, iPad, iPod Touch and Apple TV / Just a Penguin Bu siteden ipsw dosyası indirebilirsiniz.
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #7 Jailbreak yasak olmadığını bilmediğimden dolayı arkadaşlardan özür dilerim.