iPod Touch 3 alınır mı?

xKayr06

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, iPod Touch 3 alınır mı? 700 küsure buldum eğer daha iyisi varsa link bırakırsanız sevinirim.
Ekstradan Jailbreak atılır mı? Şarj yeri nasıl ve en önemli soru alınır mı?(Samsung S24 FE var eğlence için alacağım iPod'u)

Son düzenleyen: Moderatör:
JB ogreniceksen git bitpazarından iPhone bak, dolu, IPod'u bozma, zaten cok yok.
Metroda muzik illa dinleyeceğim diyorsan iPhone6 bak, 6S bulursan daha iyi. Hem daha yeni model hem de daha az yorar seni, kasmaz, parca kolay bulursun. IPod'lar artik koleksiyon oldu, hiç etme.

Bozmayacağım. Sadece metroda müzik dinleme ve Jailbreak'in nasıl bir şey olduğunu öğrenmek için alıyorum.
iPod'lar ile yapılan pek eğlenceli modlar yok. Bence bir iPhone alırsanız daha çok verim alabilirsiniz bencede Jailbreak'i deneyimlemek için.

Müzik dinlemek için güzel cihazdır ancak.

Bozmayacağınızı duyduğuma sevindim.

JB ogreniceksen git bitpazarından iPhone bak, dolu, IPod'u bozma, zaten cok yok.
Metroda muzik illa dinleyeceğim diyorsan iPhone6 bak, 6S bulursan daha iyi. Hem daha yeni model hem de daha az yorar seni, kasmaz, parca kolay bulursun. IPod'lar artik koleksiyon oldu, hiç etme.
Ankarada bana çok uzak bit pazarı o yüzden gidemiyorum dolapdan bulduğumla yetiniyorum

Ankara'da bana çok uzak bit pazarı o yüzden gidemiyorum Dolap'tan bulduğumla yetiniyorum.
Dolap'tan alışveriş yaparken çok dikkatli olmanızı öneririm ek olarak efendim. Aşırı cazip gözüken ilanlar ile kişileri dolandırmaya çalışıyor insanlar.

Sizin durumunuz için geçerli olmayabilir ancak ek bilgi olsun diye vermek istedim. Bizim dilimiz yandı çünkü arkadaşımla.

Dolap'tan alışveriş yaparken çok dikkatli olmanızı öneririm ek olarak efendim. Aşırı cazip gözüken ilanlar ile kişileri dolandırmaya çalışıyor insanlar.

Sizin durumunuz için geçerli olmayabilir ancak ek bilgi olsun diye vermek istedim. Bizim dilimiz yandı çünkü arkadaşımla.

Çok sağ olun dikkat edeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı