reeN Hectopat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2015 #1 Dediğim gibi iPod Touch 6G nasıl ? Özellikleri falan iyi mi ? Samsung Galaxy a5 cihazımın yanında alacağım. Mantıklı mı ? Genel olarak müzik dinlemek ve oyun oynamak için alıyorum. Görüşleriniz ne ?
Dediğim gibi iPod Touch 6G nasıl ? Özellikleri falan iyi mi ? Samsung Galaxy a5 cihazımın yanında alacağım. Mantıklı mı ? Genel olarak müzik dinlemek ve oyun oynamak için alıyorum. Görüşleriniz ne ?
NecRo7 Hectopat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 227 Makaleler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #2 İzleyin ve karar verin. Iphonedo beyciğim incelemiş. Alt yazılı : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İzleyin ve karar verin. Iphonedo beyciğim incelemiş. Alt yazılı : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
reeN Hectopat Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2015 #3 NecRo7 dedi: İzleyin ve karar verin. Iphonedo beyciğim incelemiş. Alt yazılı : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzlemezsem olmazdı. İlk günden izledim
NecRo7 dedi: İzleyin ve karar verin. Iphonedo beyciğim incelemiş. Alt yazılı : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İzlemezsem olmazdı. İlk günden izledim