Merhaba! Hectopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2014 #1 Merhaba, arkadaşlar okula giderken kullanabileceğim bir mp3 - mp4 'e ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz. Bütçem 650 Tl Arkadaşlar başlığı yanlışlıkla koydum. Lütfen aldırmayın
Merhaba, arkadaşlar okula giderken kullanabileceğim bir mp3 - mp4 'e ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz. Bütçem 650 Tl Arkadaşlar başlığı yanlışlıkla koydum. Lütfen aldırmayın
S Scooby Doo Me Kilopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2014 #2 MP3'ü 50 liraya bile satın alabilirsin. Sen heralde İpod Touch gibi birşey mi istiyorsun anlamadım?
streetspirit258 Hectopat Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #3 Muzik dinlemek ve küçük internet işlerini halletmek için Lumia nın giriş sevyesindeki telefonlara bakmalısın. Ipod Touch ve diğer buna benzer şeyler seni pek memnun etmez özellikle batarya konusunda.
Muzik dinlemek ve küçük internet işlerini halletmek için Lumia nın giriş sevyesindeki telefonlara bakmalısın. Ipod Touch ve diğer buna benzer şeyler seni pek memnun etmez özellikle batarya konusunda.
F fatih52 Ziyaretçi 4 Ocak 2015 #4 Giriş seviyesi bir telefon işini fazlası ile görür. O kadar parayı sadece müzik dinlemek ve internete girmek için vermek gereksiz olur bence.
Giriş seviyesi bir telefon işini fazlası ile görür. O kadar parayı sadece müzik dinlemek ve internete girmek için vermek gereksiz olur bence.