Herkese iyi akşamlar. Cuma günü MediaMarkt'tan Samsung T350F 24" monitör satın aldım. Ancak monitörde ışık sızmaları ve IPS glow sorunu mevcut. Glow sorununun IPS paneller için normal sayıldığının farkındayım ama bana fazla gibi geldi. Fotoğrafları ekliyorum, sizce iade etmeli miyim? İade etmek istesem kabul ederler mi?
Fotoğraflarda ışık sızması fazla gözükebiliyor. Asıl önemli olan sizin gözünüzle ne gördüğünüz. Eğer normal kullanımda rahatsız etmiyorsa pek uğraşmayın derim. Rahatsız ediyorsa da geç olmadan iade işlemlerini başlatın.
Hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim. Gündelik kullanım sırasında rahatsız etmiyor hocam ancak video izlerken siyah tonlarda görsellik varsa rahatsız ediyor. İlk başlarda rahatsız oldum, bu monitörün siyahı bir değişikmiş dedim, sorunu sonradan algıladım. Mağazadan aldım ürünü. İade alırlar mı uğraşmadan?
Mağazadan aldıysanız oranın çalışanlarına bağlı fakat pek ümitlenmeyin. Teknoloji mağazası çalışanları genel olarak tatlı dilden anlayan kişiler değiller, eğer kibar olduğunuzda yardımcı olmuyorlarsa çirkeflik yaparsanız bir ihtimal yardımcı olabilirler.