İPS Monitör önerisi

Samsungun panel tipi TN olarak belirtilmis ama yukardaki ana ekranda IPS yazıyo BenQ yu öneriyorum görüntüleme acıları sadece bunda 178 e 178 gibi duruyo.. Normalde İPS Panellerde görüntüleme acıları 178 e 178 oluyo ama ips ninde standartları veya daha kalitelileri piyasada oldugundan karar vermek sana kalıyo..

Samsungun panel tipi TN olarak belirtilmis ama yukardaki ana ekranda IPS yazıyo BenQ yu öneriyorum görüntüleme acıları sadece bunda 178 e 178 gibi duruyo.. Normalde İPS Panellerde görüntüleme acıları 178 e 178 oluyo ama ips ninde standartları veya daha kalitelileri piyasada oldugundan karar vermek sana kalıyo..
Öneri için çok teşekkürler.

Sadece bu monitör IPS panel. BenQ VA panel ve Samsung TN panel. Özellikleri resmi siteden incele.

TN(iğrenç) < VA < PLS < IPS
Uzun süre araştırdım. Sonunda Asus VX229H modelini satın aldım. Çarşamba günü elimde olacak inşallah.:)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı