Saverr Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #1 IPS monitör mü ? Yoksa Led monitör mü ? Fikirlerinizi bekliyorum.
Mustafa-GL Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2016 #2 Hatalı bir soru soruyorsun. IPS panel türüdür LED ise ışıklandırma yönetmidir.
erkange Hectopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #3 Saverr dedi: IPS monitör mü ? Yoksa Led monitör mü ? Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... IPS panel mi TN panel mi diye sorsanız teknik açıdan daha doğru soru olabilir ancak ne dediğiniz anlaşılıyor gene de. Film ve genel kullanım için ortalama bir IPS, oyun için ise 1MS TN panel alınıyor genelde.
Saverr dedi: IPS monitör mü ? Yoksa Led monitör mü ? Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... IPS panel mi TN panel mi diye sorsanız teknik açıdan daha doğru soru olabilir ancak ne dediğiniz anlaşılıyor gene de. Film ve genel kullanım için ortalama bir IPS, oyun için ise 1MS TN panel alınıyor genelde.
T Talha elmas Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 5 24 Mart 2020 #4 Saverr dedi: IPS monitör mü ? Yoksa Led monitör mü ? Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba VP249HR asusun ıps panel renk değerleri oldukça başarılı tavsiye ederim çok memnun kalırsın.
Saverr dedi: IPS monitör mü ? Yoksa Led monitör mü ? Fikirlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba VP249HR asusun ıps panel renk değerleri oldukça başarılı tavsiye ederim çok memnun kalırsın.