IPS Panel 5 Ms Tepki Süresine Değer mi?

Makaleler
51
Daha fazla  
Arkadaşlar şu aşağıda ki monitör almayı düşünüyorum;

LG 27" 27UD58-B IPS 4K HDMI FreeSync GAMING MONİTÖR

Sizce 4K' da IPS renk kalitesi almak için oyunlarda 5Ms göze almaya değer mi, çok sorun çıkartır mı? Şuana kadar hep TN panel kullandım açıkçası IPS monitörün de tadına bakmak istiyorum fakat Fifa, Nba gibi online oyunlarda yada Aksiyon TPS oyunlarda sorun çıkarır mı sormak istiyorum.

IPS monitör kullanan arkadaşlar özellikle yorum yaparsa daha güzel olur. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Evet 1 MS ile 5 MS arasında profesyonel seviyede oynamadığınız sürece hiç bir fark yok diyebilirim. Film dizi izlerken veya ekranın tam karşısında olmadığınız zaman TN panel hiç hoş olmuyor. Ben memnun değilim. Kullandığım monitör kötü bir monitör değil 1440p 144 Hz. Eğer çok ciddi bir oyuncu değilseniz ve zevk için oyun oynuyorsanız kesinlikle ips panel öneriyorum. Ips panelde ki renkler daha canlı daha hoş geliyor bana.

Konsol için tam bir masraf olur hocam. Yeni konsolların 4K destekleyecekleri söyleniyor. Ancak şu anki oyunları daha 1080p 60 FPS çalıştıramayan konsollar nasıl 4K çalıştırsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…