IPS panel 75Hz ne kadar iyi?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Küçük Girişimci
Merhaba, genel olarak tüm oynadığınız oyunları oynayacağım. Elime başlıkta belirttiğim şeklinde bir monitör geçecek. Tam özelliklerini ve markasını bilmiyorum o yüzden minimum özellikte yazdım. Bu monitör beni tatmin eder mi? 75Hz 5ms Full HD IPS panel.

Renk kalitesi bakımından eder de alacağın FPS değerlerine göre tatmin eder bilgisayarın oyunda aldığı FPS 75 ise eder ama 144 sabit alıyorsan 144 almanı öneririm.

Merhaba, genel olarak tüm oynadığınız oyunları oynayacağım. Elime başlıkta belirttiğim şeklinde bir monitör geçecek. Tam özelliklerini ve markasını bilmiyorum o yüzden minimum özellikte yazdım. Bu monitör beni tatmin eder mi? 75Hz 5ms Full HD IPS panel.
75Hz daha önce 120 veya 144 Hz deneyimlemediğimden ( oyun içirisinde ) dolayı bana gayet yeterli geliyor.
Eğer gözünüz daha iyi bir monitöre alışmışsa rahatsız edecektir.
Oyunlarda da az biraz dezavantajlı olursunuz.

Her oyunu oynarsın alacağın FPS maksimum 75 olur,rekabetçi oyunlar için yetersiz görülüyor ama çok kötü değil sonuçta rekabetçi deneyimini etkileyen ping,lag,mouse vs de var. İş görür kötü değil...

Hep laptop kullanmadım arkadaşlar hiç monitör kullanma şansım olmadı. Bakalım tam değerlerini özelliklerini 1 kaç hafta içerisinde öğrenir yazarım. Ben mininmum olarak böyle yani en kötüsü böyle çıkarsa sonuçlar ne olur anlamında söyledim.

Bende de 75Hz monitör var, şu an elimden çıkarmaya çalışıyorum, 240Hz Monster'ın monitörünü alacağım. Rekabetçi oyunlar için yenileme hızının düşük olması bence hoş değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı