Arkaşlar selam, RTX 4070'li bir PC toplayacağım doğum günümde bunun için iyi bir monitör seçimi yapmak istiyorum, ASUS TUF serisi kavisli IPS panel pek bulamadım sizim önerebildiğiniz bir TUF monitör varsa yazabilirsiniz, teşekkürler (kasam TUF serisi olduğundan TUF istiyorum)
Monitorun kasayla ayni marka olmasi ne avantaj getiriyor ki Ayrica kavisli IPS panel bulamazsiniz, yok cunku IPS paneller yapisi geregi kavise uygun degil. 25-35K'lik ekstrem birkac cihazda var.
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
Dostum ASUS TUF VG27AQZ kullanıyorum 27 inç çok büyük ama almak istersen link birakıyım (oyunları tam ekran oynarken kafani cevirmen lazım ya da uzaktan oynuycan) Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör kavisli yok zaten.
Monitorun kasayla ayni marka olmasi ne avantaj getiriyor ki ayrica kavisli IPS panel bulamazsiniz, yok cunku IPS paneller yapisi geregi kavise uygun degil. 25-35K'lik ekstrem birkac cihazda var.
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
Dostum ASUS TUF VG27AQZ kullanıyorum 27 inç çok büyük ama almak istersen link birakıyım (oyunları tam ekran oynarken kafani cevirmen lazım ya da uzaktan oynuycan) Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör kavisli yok zaten.
165Hz ile 240Hz'in farkını bariz bir şekilde hissedemezsin ayrıca fazla bir etkisi olmaz fakat FHD yerine 2K tercih edersen görüntü anlamında farkları gözle görebilirsin. İllaki TUF olmasını istiyorsan VG27AQZ bakabilirsin.