IPS panel Gaming monitör önerisi

Bütçe
10.000

ege3236

Centipat
Daha fazla  
Monitör
TUF
Arkaşlar selam, RTX 4070'li bir PC toplayacağım doğum günümde bunun için iyi bir monitör seçimi yapmak istiyorum, ASUS TUF serisi kavisli IPS panel pek bulamadım sizim önerebildiğiniz bir TUF monitör varsa yazabilirsiniz, teşekkürler (kasam TUF serisi olduğundan TUF istiyorum)

Monitorun kasayla ayni marka olmasi ne avantaj getiriyor ki Ayrica kavisli IPS panel bulamazsiniz, yok cunku IPS paneller yapisi geregi kavise uygun degil. 25-35K'lik ekstrem birkac cihazda var.

Dostum ASUS TUF VG27AQZ kullanıyorum 27 inç çok büyük ama almak istersen link birakıyım (oyunları tam ekran oynarken kafani cevirmen lazım ya da uzaktan oynuycan) Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör kavisli yok zaten.

Hocam TUF'a karşı bir hevesim var, ASUS TUF Gaming VG249QM1a | 24 inç Full HD monitör | 270 Hz, 1ms GtG, G-Sync FreeSync Premium uyumlu | Fast-IPS panel, 16:9, 1920x1080, DisplayPort, HDMI https://amzn.eu/d/07QUMeO. bu alınır bence, sizce?

Dostum ASUS TUF VG27AQZ kullanıyorum 27 inç çok büyük ama almak istersen link birakıyım (oyunları tam ekran oynarken kafani cevirmen lazım ya da uzaktan oynuycan) Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör kavisli yok zaten.

Hocam monitörün bir kötü yorumu var siz ne düşünüyorsunuz bu yoruma? (üst tarafını okumanız yeterlidir)

Eger agirlikli FPS oynayacaksaniz 240 Hz uzeri FHD bir monitor alabilirsiniz ama ben 4070 aliyor olsam 2K monitor tercih ederdim.

Eger agirlikli FPS oynayacaksaniz 240 Hz uzeri FHD bir monitor alabilirsiniz ama ben 4070 aliyor olsam 2K monitor tercih ederdim.

Valorant CS RDR2 tarzı oyunlar hocam, arkadaşım bu monitörü kullanıyor memnun sizce alınır mı? ASUS TUF Gaming VG328H1B | 31,5 inç Full HD kavisli monitör | 165 Hz, 1ms MPRT, FreeSync Premium | VA panel, 16:9, 1920x1080, D-Sub, HDMI https://amzn.eu/d/4oBYO3S 2K oluyor değil mi?

Bu monitör 2k değil full hd. Ayrıca 31.5 inc full hd içi çok büyük. Rekabetçi oyunlar için de uygun değil.

Model olarak bir öneri yapmayacağım fakat ben olsam 2k 27" bir monitör alırdım.

165Hz ile 240Hz'in farkını bariz bir şekilde hissedemezsin ayrıca fazla bir etkisi olmaz fakat FHD yerine 2K tercih edersen görüntü anlamında farkları gözle görebilirsin. İllaki TUF olmasını istiyorsan VG27AQZ bakabilirsin.
Tabii bütçe dahilinda daha iyi seçeneklerde var. Nano IPS, IPS'e göre bir tık daha iyidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…