IPS panel monitör önerisi

Bütçe
7.000

Omerbng

Hectopat
Uzun zamandır ekipmanlarımı güncellemeye çalışıyorum. Bu sefer araştırarak almak istiyorum. Sorun çıksın istemiyorum. Monitör için yaklaşık 5K veya 7K bütçem var, film izlemek ve FPS oyunlarını oynamak için monitör arıyorum. Mutlaka IPS panel olmalı. İnç konusunda 27 inç önceliğim. 2K tercihim. Tabii bütçe neye uygun olursa. Yandan veya altan baktığımda görüntü bozulmasın kararma veya gölgelenme olmasın. Önerebileceğiniz bir model var mı?

Bu nasıl :

Son düzenleme:
Uzun zamandır ekipmanlarımı güncellemeye çalışıyorum. Bu sefer araştırarak almak istiyorum. Soru çıksın istemiyorum. Monitör için yaklaşık 7K bütçem var, film izlemek ve FPS oyunlarını oynamak için monitör arıyorum. Mutlaka IPS panel olmalı. İnç konusunda 27 inç önceliğim. Önerebileceğiniz bir model var mı?
Çözünürlük için isteğiniz nedir?

Sisteminiz de önemli tabii ama 400 lira bütçe genişlerse QHD monitör alabilirsiniz.

Sistemim RTX 2060 Super.
16 GB RAM.
Ryzen 5 3500X.

QHD istiyorsanız attığımı alabilirsiniz ama 1080P alsanız sizin sisteminiz için daha iyi olur. Sistemi güncelleyecekseniz orası baska.

2K için biraz bütçe arttırmak gerekebilir. O ekran kartı 2K da nasıl bir performans verir bilemedim.

Uzun zamandır ekipmanlarımı güncellemeye çalışıyorum. Bu sefer araştırarak almak istiyorum. Sorun çıksın istemiyorum. Monitör için yaklaşık 5K veya 7K bütçem var, film izlemek ve FPS oyunlarını oynamak için monitör arıyorum. Mutlaka IPS panel olmalı. İnç konusunda 27 inç önceliğim. 2K tercihim. Tabii bütçe neye uygun olursa. Yandan veya altan baktığımda görüntü bozulmasın kararma veya gölgelenme olmasın. Önerebileceğiniz bir model var mı?

Hocam hem bütçeniz hem de sisteminiz gereği 2K sizin için önermiyorum. İsterseniz benim kullandığım Gigabyte G24F-2 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı