IPS panel monitör önerisi

Mertsfgh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5K bütçem var. Fotoğraf işiyle ilgileniyorum bu yüzden en doğru renkleri verebilen ve aynı zamanda oyun oynarken, film izlerken üzmeyecek bir monitör istiyorum. 144Hz 165Hz fark etmez. Bu monitörü ikinci monitör olarak kullanacağım. Bazı modeller buldum ancak karar veremedim sizin önerileriniz nedir? Bir de şu anki monitörüm TN panel LG'nin monitörü bu ekran kartının HDMI girişine bağlı, ikinci monitörü hangi girişe takacağım? İkinci olarak da şu anki monitörüm 75Hz alacağım monitör 144Hz vesaire olursa bir sıkıntı yaşar mıyım? Bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Ben kullanmıyorum ama monitör iyi sıkıntı çıkarmaz yani.
Aldım hocam 4200 tl'den fiyatı da uyguna geldi teşekkürler. Geldiğinde tekrardan yazarım.

Aldım hocam 4200 tl'den fiyatı da uyguna geldi teşekkürler. Geldiğinde tekrardan yazarım.
Ürün geldi hocam yaklaşık 3 haftadır da kullanıyorum. Ben eskiden doğru renk görmüyormuşum onu öğrendim Monitörü çok beğendim özellikle film izlerken renkleri ve canlılığı aşırı memnun ediyor. Hiçbir ölü pixel vesaire yok. Oyunlardaki performansı da mükemmel e daha ne olsun. Alacak arkadaşlar düşünmeden alabilir. Ben 4200 den almıştım şu an 5200 olmuş aldığım yerde. Halen değer fiyatına bence. Size de önerdiğiniz için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…