TheVisus Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 72 9 Şubat 2021 #11 ThequeD dedi: Her satıcı iade almıyor. Aylarca uğraşıp iade edemeyenler var. Monitör için Amazon ve İtopya'yı öneririm. Bu arada alacağın bütün monitörlerde ışık sızması yaşayabilirsin özellikle IPS panellerin büyük çoğunluğunda var. Genişletmek için tıkla... En iyi panel IPS ama en üzücü olabilende IPS Ne yapacağımı ne alacağımı şaşırdım iyice.
ThequeD dedi: Her satıcı iade almıyor. Aylarca uğraşıp iade edemeyenler var. Monitör için Amazon ve İtopya'yı öneririm. Bu arada alacağın bütün monitörlerde ışık sızması yaşayabilirsin özellikle IPS panellerin büyük çoğunluğunda var. Genişletmek için tıkla... En iyi panel IPS ama en üzücü olabilende IPS Ne yapacağımı ne alacağımı şaşırdım iyice.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 9 Şubat 2021 #12 TheVisus dedi: En iyi panel IPS ama en üzücü olabilende IPS Ne yapacağımı ne alacağımı şaşırdım iyice. Genişletmek için tıkla... Işık sızması çok ciddi oranda fazla değilse kullanmaya devam edin bence.
TheVisus dedi: En iyi panel IPS ama en üzücü olabilende IPS Ne yapacağımı ne alacağımı şaşırdım iyice. Genişletmek için tıkla... Işık sızması çok ciddi oranda fazla değilse kullanmaya devam edin bence.
TheVisus Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 72 9 Şubat 2021 #13 ThequeD dedi: Işık sızması çok ciddi oranda fazla değilse kullanmaya devam edin bence. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda belli değil gibiydi kullanalı 1 ay olmadı bir anda hızlıca arttı. Servis sorunu çözemezse iade edeceğim. + Arkadaşlar yardım edin... Son düzenleme: 9 Şubat 2021
ThequeD dedi: Işık sızması çok ciddi oranda fazla değilse kullanmaya devam edin bence. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda belli değil gibiydi kullanalı 1 ay olmadı bir anda hızlıca arttı. Servis sorunu çözemezse iade edeceğim. + Arkadaşlar yardım edin...