IPS panelde renkler çok koyu

42melo42

Yoctopat
Daha fazla  
Sa TN panelden IPS panele geçtim de renkler çok koyu kotrast oranı yüksek gibi ayarları resetleyincede öyle her türlü çok koyu renkler. Bir de videolarda veya resimlerde bazı insanların suratı kırmızı oluyor normal mi bu durumlar.

Renk ayarlarını yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız internete modeli ve renk ayarları yazın çıkar, çıkmazsa İngilizce sayfalara bakın.

evet her ayarı kurcaladım aoc gmenu programınıda indirdim sanırım renkler ips de böyle oluyor ama insanların suratı kırmızı olmasaydı iyiydi eyw.

Evet her ayarı kurcaladım AOC gmenu programınıda indirdim sanırım renkler IPS de böyle oluyor ama insanların suratı kırmızı olmasaydı iyiydi eyvallah.

İnsanlar ın suratının kırmızı olmaması lazım model nedir ?

Parlaklık sekmesinde:
Kontrast=50
Parlaklık= 100
Eco= Standart
Gamma=Gamma 3
DCR & HDR = Kapalı

Renk Ayarı sekmesinde:
Renk Sıcaklığı=Normal
Diğerleri kapalı
Görüntü İyiles sekmesi:
Parlak Çerçeve= Açık
Çerçeve Boyutu= 100
Parlaklık=40
Kontrast=45
Yatay & Dikey = 0

Bu ayarları yapıp dener misin

deniyorum sağolun beyler ama ben tn den geçince bana öyle geldi sanırım renkler yoğun olduğundan genede soruyum dedim

Güzel oldu ama çok parlak gözler fazla dayanmaz bu ışığa ama adamların suratı kızarmış gibi o azaldı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…