Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 27 Kasım 2020 #71 ekin asilsoy dedi: Sanmıyorum ya keşke açılsa ama Genişletmek için tıkla... Ben acmiyorum vallahi oyunlar cunku cok akici kirilma falan olmuyor panel kalitesi iyi.
ekin asilsoy dedi: Sanmıyorum ya keşke açılsa ama Genişletmek için tıkla... Ben acmiyorum vallahi oyunlar cunku cok akici kirilma falan olmuyor panel kalitesi iyi.
E ekin asilsoy Megapat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 760 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #72 Okan17 dedi: Ben acmiyorum vallahi oyunlar cunku cok akici kirilma falan olmuyor panel kalitesi iyi. Genişletmek için tıkla... IPS panel farkıdır muhtemelen inşallah IPS panele geçince bende de o tırtıklar doku titremeleri geçer yani.
Okan17 dedi: Ben acmiyorum vallahi oyunlar cunku cok akici kirilma falan olmuyor panel kalitesi iyi. Genişletmek için tıkla... IPS panel farkıdır muhtemelen inşallah IPS panele geçince bende de o tırtıklar doku titremeleri geçer yani.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 27 Kasım 2020 #73 ekin asilsoy dedi: IPS panel farkıdır muhtemelen inşallah IPS panele geçince bende de o tırtıklar doku titremeleri geçer yani. Genişletmek için tıkla... IPS panel ayrica flicker teknolojisi var titreme sifir için rahat olsun.
ekin asilsoy dedi: IPS panel farkıdır muhtemelen inşallah IPS panele geçince bende de o tırtıklar doku titremeleri geçer yani. Genişletmek için tıkla... IPS panel ayrica flicker teknolojisi var titreme sifir için rahat olsun.
E ekin asilsoy Megapat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 760 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #74 Okan17 dedi: IPS panel ayrica flicker teknolojisi var titreme sifir için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... İnşallah ya bakalım elimdekini ilk önce satmam lazım Letgo'da falan satılır mı acaba?
Okan17 dedi: IPS panel ayrica flicker teknolojisi var titreme sifir için rahat olsun. Genişletmek için tıkla... İnşallah ya bakalım elimdekini ilk önce satmam lazım Letgo'da falan satılır mı acaba?
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 27 Kasım 2020 #75 ekin asilsoy dedi: İnşallah ya bakalım elimdekini ilk önce satmam lazım Letgo'da falan satılır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Satilir tabii oraya koy.
ekin asilsoy dedi: İnşallah ya bakalım elimdekini ilk önce satmam lazım Letgo'da falan satılır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Satilir tabii oraya koy.
E ekin asilsoy Megapat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 760 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #76 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bakar mısın bende bu sorun var işte sen bunu yaşıyor musun aga.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bakar mısın bende bu sorun var işte sen bunu yaşıyor musun aga.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 27 Kasım 2020 #77 ekin asilsoy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bakar mısın bende bu sorun var işte sen bunu yaşıyor musun aga. Genişletmek için tıkla... Bende yag gibi akiyor sanki film izliyor gibi.
ekin asilsoy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bakar mısın bende bu sorun var işte sen bunu yaşıyor musun aga. Genişletmek için tıkla... Bende yag gibi akiyor sanki film izliyor gibi.
E ekin asilsoy Megapat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 760 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #78 Okan17 dedi: Bende yag gibi akiyor sanki film izliyor gibi. Genişletmek için tıkla... O zaman monitörle alakalı ya.
Okan17 dedi: Bende yag gibi akiyor sanki film izliyor gibi. Genişletmek için tıkla... O zaman monitörle alakalı ya.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.408 Çözümler 2 27 Kasım 2020 #79 ekin asilsoy dedi: O zaman monitörle alakalı ya. Genişletmek için tıkla... HDD kullaniyorsan sorunlu olabilir.
ekin asilsoy dedi: O zaman monitörle alakalı ya. Genişletmek için tıkla... HDD kullaniyorsan sorunlu olabilir.
E ekin asilsoy Megapat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 760 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #80 Okan17 dedi: HDD kullaniyorsan sorunlu olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun yani.