IPS ve TN, 23" monitör tavsiyesi

E-sporcu değilseniz çok gereksiz şeyleri düşünüyorsunuz bence. E-sporcular bile bu kadar düşünmüyordur bunu. 21" olsa bir şey demeyeyim ancak milimlik şeyler kafaya takmaya değmez. Siz bilirsiniz, profesyonel değilsem ki olsam bile milimlik performansımı etkilemeyecek rakamlar için göz zevkimi bozmazdım. LG monitörler daha güvenilir Lenovo'ya göre bence.

Renkleri kötü monitörden bir şey izlersen zevk vermez arada film vs izliyorsan o zaman IPS almanı öneririm ayrıyeten 23.6 ile 23.8 arasında fark yok.

Şöyle düşün 0.2 az farkla odak noktam biraz daha artacak benim için daha iyi.
Ama dediğiniz gibi bu tür şeylere kafayı takan bir insanım filmimi izlesem akıllı televizyonum var oradan izlerim sinema keyfi için IPS panele geçecek bir insan değilim yani buradan sonra tercihler devreye giriyor

Dosya Ekleri

• 360chrome_LeC7NB9qHc.png
    2,7 KB · Görüntüleme: 37
Çoğu profesyonel oyuncular bile 24 inç oynuyor farkındayımda bir aralar sürekli internet kafeye gitmişliğim var büyük monitorlere alışamadım olabildiğince küçük monitor arıyorumda.

Ben de 18 kullanıyordum ama 24 gerçekten önerimdir hocam resmen çağ atladım.

Ben de 18 kullanıyordum ama 24 gerçekten önerimdir hocam resmen çağ atladım.

21 inc kullanıyorum bende bir aralar büyük monitorlere geçtiğimde internet kafede kafamı ve gözümü oldukça çok çevirmeye başladım bu beni oldukça rahatsız etmeye başladı hem refleks olarak da etkiledi o yüzden olabildiğince küçük monitor arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…