GamerZep' Hectopat Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #1 Işık sızması sorunu İPS ekranlarda kronik midir? Yoksa TN panellerde de bu tür sorunlar oluyor mu? Kronik olsa bile İPS'den vazgeçmek gerekir mi?
Işık sızması sorunu İPS ekranlarda kronik midir? Yoksa TN panellerde de bu tür sorunlar oluyor mu? Kronik olsa bile İPS'den vazgeçmek gerekir mi?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #2 Modele göre değişir. Tam olarak neyden bahsediyorsun ?
GamerZep' Hectopat Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #3 Barış Tolon dedi: Modele göre değişir. Tam olarak neyden bahsediyorsun ? Genişletmek için tıkla... Genel olarak soruyorum. MSİ marka laptop almayı düşünüyorum. Modeli de GT73VR 4K-226 (İPS ekranlı). Eğer bu modelin ekranıyla ilgili bilgi sahibiyseniz dimlemek isterim.
Barış Tolon dedi: Modele göre değişir. Tam olarak neyden bahsediyorsun ? Genişletmek için tıkla... Genel olarak soruyorum. MSİ marka laptop almayı düşünüyorum. Modeli de GT73VR 4K-226 (İPS ekranlı). Eğer bu modelin ekranıyla ilgili bilgi sahibiyseniz dimlemek isterim.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2017 #4 Modelden modele şansa bağlı olarak çıkabilir net bir şey söylemek doğru olmaz sonuçta teknoloji şans işi.
Modelden modele şansa bağlı olarak çıkabilir net bir şey söylemek doğru olmaz sonuçta teknoloji şans işi.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.477 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #5 Benim notebookumun kendi IPS ekranında ışık sızması var ama sadece siyah ekranda hafif belli oluyor, herhangi bir rahatsızlık vermedi şu ana kadar.
Benim notebookumun kendi IPS ekranında ışık sızması var ama sadece siyah ekranda hafif belli oluyor, herhangi bir rahatsızlık vermedi şu ana kadar.