IPS veya TN Monitör Önerisi

numan3434

Hectopat
Daha fazla  
Sadece FIFA, batman gibi oyunlar oynamak istiyorum görüntünün canlı renklerinin olması benim için önemli. PUBG, CS:GO tarzı oyunlar oynamam. 24" IPS monitör 5 ms veya 1 ms TN panel olması bu tarz oyunlar için gözle görülür fark oluşturur mu? Yani çokta dikkatli şekilde bakmam ms farkı var mı yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
görüntünün canlı renklerinin olması benim için önemli.

Eğer sizin için bu önemliyse, TN paneli baştan eleyin. MS'ye de takılmayın. Üst düzey turnuva oyuncusu olmadıktan sonra gözle görülür bir şekilde aradaki farkı anlayamazsınız. VA, IPS panel önerisi için bütçenizi belirtin.

Bütçem 600-700 TL arası.

AOC I2369VM öneririm. Ben kullanıyorum ve çok memnunum parlaklığı, renkleri falan çok iyi, kendi hoparlörü var ve 2 HDMI, 1 DP, 1 VGA girişi var ben DP ile kullanıyorum. Tavsiyem TN panele hiç bulaşmayın. Ben PUBG, CS:GO falan da oynayan birisiyim ve 5 MS hiç sıkıntı da yapmıyor. Zaten adı üzerinde, MS(milisaniye). Ha 1, ha 5 olmuş fark etmez yani eğer ekstra profesyonel oyuncu değilsen.

@Jira Yardımın lazım. (Konu) Sayfaya yorum yazıyorum o gidiyor konunun en altına düzenliyor bir bug mu var ne gündüzde aynısı'nı yaptı ama Recep abi düzeltmişti rica etsem o konunun altındaki yazıyı silermisin düzenlenemiyor konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…