S Sbright Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Hem 2K oyun için hem de günlük işler icin(kodlama) hangisi daha mantikli olur? Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. OLED için Samsung G6 OLED, IPS için de ASUS ROG STRIX XG27acs düşünüyorum.
Hem 2K oyun için hem de günlük işler icin(kodlama) hangisi daha mantikli olur? Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. OLED için Samsung G6 OLED, IPS için de ASUS ROG STRIX XG27acs düşünüyorum.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.181 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #2 OLED panellerin rakibi olamaz.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 Paran varsa OLED tabii soru bile değil.
Little Doge Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #4 Bütçe sorunu yoksa OLED elbette. IPS için XG27ACS modelini önermem, paneli kötü.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.410 Makaleler 8 Çözümler 166 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #5 Bütçen varsa OLED tabii ki. Karşılaştırma yapılamaz bu ikisi arasında.
S Sbright Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #6 Little Doge dedi: Bütçe sorunu yoksa OLED elbette. IPS için XG27ACS modelini önermem, paneli kötü. Genişletmek için tıkla... Sabit ekranda kullanmak sorun olmaz mı oledi. İşim gereği kodlama da yapıyorum çünkü. Geri kalan zamanlarda full oyun oynuyorum zaten Bir de metinlerin oledde daha kötü olduğunu duydum. Denemediğim için bilmiyorum ama
Little Doge dedi: Bütçe sorunu yoksa OLED elbette. IPS için XG27ACS modelini önermem, paneli kötü. Genişletmek için tıkla... Sabit ekranda kullanmak sorun olmaz mı oledi. İşim gereği kodlama da yapıyorum çünkü. Geri kalan zamanlarda full oyun oynuyorum zaten Bir de metinlerin oledde daha kötü olduğunu duydum. Denemediğim için bilmiyorum ama
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 12 Mayıs 2025 #7 Sbright dedi: Sabit ekranda kullanmak sorun olmaz mı oledi. İşim gereği kodlama da yapıyorum çünkü. Geri kalan zamanlarda full oyun oynuyorum zaten Bir de metinlerin oledde daha kötü olduğunu duydum. Denemediğim için bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Çoğu model burn in sorununu çözmek icin ekstra ozellikler ekliyor o yuzden guncel ve kaliteli bir urun alirsaniz hiçbir sorun olacagini sanmıyorum.
Sbright dedi: Sabit ekranda kullanmak sorun olmaz mı oledi. İşim gereği kodlama da yapıyorum çünkü. Geri kalan zamanlarda full oyun oynuyorum zaten Bir de metinlerin oledde daha kötü olduğunu duydum. Denemediğim için bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Çoğu model burn in sorununu çözmek icin ekstra ozellikler ekliyor o yuzden guncel ve kaliteli bir urun alirsaniz hiçbir sorun olacagini sanmıyorum.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 12 Mayıs 2025 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyin o zaman OLED mi IPS mi karar verirsiniz . Paranız varsa OLED. Sbright dedi: Sabit ekranda kullanmak sorun olmaz mı OLED'i. İşim gereği kodlama da yapıyorum çünkü. Geri kalan zamanlarda full oyun oynuyorum zaten. Bir de metinlerin OLED'de daha kötü olduğunu duydum. Denemediğim için bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Çok sabit tutmamak şartıyla sıkıntı çıkmaz. Çoğu IDE'de simsiyah tema var zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoyu izleyin o zaman OLED mi IPS mi karar verirsiniz . Paranız varsa OLED. Sbright dedi: Sabit ekranda kullanmak sorun olmaz mı OLED'i. İşim gereği kodlama da yapıyorum çünkü. Geri kalan zamanlarda full oyun oynuyorum zaten. Bir de metinlerin OLED'de daha kötü olduğunu duydum. Denemediğim için bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Çok sabit tutmamak şartıyla sıkıntı çıkmaz. Çoğu IDE'de simsiyah tema var zaten.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 12 Mayıs 2025 #9 IPS her arkadan aydınlatmalı ekranlar gibi eskimiş ve gelecekte tamamen ölecek bir teknoloji.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mayıs 2025 #10 Sbright dedi: Bir de metinlerin OLED'de daha kötü olduğunu duydum. Denemediğim için bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... OLED'ine bağlı sanırım, ben de öyle duymuştum ama daha az önce ASUS Lumina OLED laptopta kod yazıyordum Evde biri %100 sRGB, diğeri OLED olmak üzere 2 laptop ve renksiz(!) 165 Hz monitör var ama OLED'in rakibi yok. Son düzenleme: 12 Mayıs 2025
Sbright dedi: Bir de metinlerin OLED'de daha kötü olduğunu duydum. Denemediğim için bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... OLED'ine bağlı sanırım, ben de öyle duymuştum ama daha az önce ASUS Lumina OLED laptopta kod yazıyordum Evde biri %100 sRGB, diğeri OLED olmak üzere 2 laptop ve renksiz(!) 165 Hz monitör var ama OLED'in rakibi yok.