IPS vs OLED

youngfox

Centipat
Daha fazla  
Hergun neredeyse 5-6 mac cs atiyorum bazen bu degisebiliyor.Baska fps oyunlarida oynuyorum ama ayni zamanda hikayeli oyunlarda cok fazla oynuyorum yani ortaya karisik. asus serisinden
ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG
2560 x 1440 pixels, 26.50" bu monitoru almayi dusunuyordum fakat bir cok kisi burn it muhabbetinden oturu kafami karistirdi. Karar vermekte zorlaniyorum max 360hz 2k monitor dusunuyorum fikirlerinize acigim. Tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi günler öncelik ile emin olun ki CS gibi oyunlar için OLED monitöre asla gerek yok fakat hikayeli oyunlarda iş değişiyor hikayeli oyunlar için OLED gerçekten yeni bir devrim katmakta ayrıca hikayeli oyunlarda Hz'nin pek bir değeri olmadığını da hatırlamak iyi olacaktır yani bu kararınız tamamen daha çok hikayeli oyun mu yoksa daha çok CS mi ona bağlanmaktadır fakat ben olsam kesinlik ile söylediğiniz ASUS monitörü tercih ederim çünkü 360Hz zaten rekabetçi oyunlarda yeterince iyi olduğu gibi hikayeli oyunalrdada OLED paneli fark yaratacaktır yani bence tercihiniz güzel bir tercih.

cevabiniz icin tesekkur ederim. Acikcasi her iki turdeki oyunlarida oynuyorum oledlerde yanma muhabbeti beni cok killandiriyor o kadar para verip kisa surede elimde kalmasini istemiyorum kafa olarak rahat edebilecegim bir sey olsa cok iyi olur

OLED alma, yanar. HUD'lu oyunlar oynayamazsın OLED'de. Uncharted gibi 15-20 saatte biten oyunlar için ideal.

Hocam haklısınız OLED monitörler ne kadar iyi olsa da yanma problemi olabiliyor burada bir şey diyemem ama bence gene de OLED almak en mantıklısı olur tabii yanma sorununa veya sizin fikrinize bir şey diyemem.

cevabiniz icin tesekkur ederim. Acikcasi her iki turdeki oyunlarida oynuyorum oledlerde yanma muhabbeti beni cok killandiriyor o kadar para verip kisa surede elimde kalmasini istemiyorum kafa olarak rahat edebilecegim bir sey olsa cok iyi olur
Çift monitör düşünmez misiniz?

OLED alma, yanar. HUD'lu oyunlar oynayamazsın OLED'de. Uncharted gibi 15-20 saatte biten oyunlar için ideal.
1-2 gun once uncharted bitirmistim sirf bundan oturu oled almak istiyorum. Fakat bir taraftan csde cok sık oynuyorum o yuzden cesaret edemiyorum ;(

Hocam haklısınız OLED monitörler ne kadar iyi olsa da yanma problemi olabiliyor burada bir şey diyemem ama bence gene de OLED almak en mantıklısı olur tabii yanma sorununa veya sizin fikrinize bir şey diyemem.
Cevabiniz ve ilginiz icin tesekkur ederim.

Acikcasi ilk kez sistem topladim almisken 2 monitor fazla olur diye dusundum.Birde butce mevzusu var tabii

Eğer ki yazılım, grafik tasarım veya benzeri bir şeyde uğraşmıyorsanız asla önermemekteyim kendim 3monitör kullanıcısıyım ve Yazılım/tasarım ile uğraşıyorum Online dersler ve Unity için 3monitöre kadar çıktım evet Online derslerde falan çok iş yapıyor ama eğer ki ben oyun oynamak/Film izlemek için kullanıyorum PC'yi diyenlerseniz kesssinlikle tamamen boş masraf kendi 3monitörüm olmasına rağmen dersler ve yazılım dışında sürekli diğer 2'si kapalı hocam asla önermemekteyim.

Hocam bende eski monitör var bir işe yarar mı? LED panel. Standart kullanıcıyım.

Hocam bende eski monitör var bir işe yarar mı? LED panel. Standart kullanıcıyım.

Şöyle hocam eğer rafta durucağına bir işe yarasın diyorsanız olabilir alırsınız yana ara sıra oyun oynarken yan monitörde wp falan açarsınız biri yazmış mı bakarsınız veya böyle oyunda aynı şeyleri tekrarlıyorsanız (MC de kaktüs farm yapmak gibi basit işler) yan monitörde film falan izlersiniz o kadar rafta durmasından iyidir tabii ama çok da bir beklentiye girmemek gerekiyor oysaki ben yan monitörlerimi alırken büyük beklentideydim beklentimin çoğu çöp oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…