IPS'ten VA panele geçmek

Hocam ben de büyük ihtimal bu modeli alacağım. Aldıktan sonra monitör hakkında bir değerlendirme yapar mısınız?

Merhaba şu an VA panel kullanıyorum IPS'ten daha mı iyi diye sorarsan hayır ama bu da o kadar da kötü değil.
Monitörde biraz ghosting fark ettim ayarlardan kapatılıyor ama hoparlör idare eder 10/7 veririm.

Merhaba şu an VA panel kullanıyorum IPS'ten daha mı iyi diye sorarsan hayır ama bu da o kadar da kötü değil.
Monitörde biraz ghosting fark ettim ayarlardan kapatılıyor ama hoparlör idare eder 10/7 veririm.
Hangi modeli kullanıyorsunuz hocam?

Glow ve siyah başarısızlığı rahatsız ediyor mu hocam?
Aşırı olmadığı sürece glowu fark etmezsiniz bile, fazlaysa değişim yapiliyor zaten. Siyah başarısızlığı yok, minik bir kontrast ayarıyla gayet güzel koyu tonlar elde edersiniz. Monitörlerde tek nefret edilesi olay color banding, çoğu yeni monitörde mevcut.

Hocam bu iki monitörden hangisi tercih edilmeli? MAG 245R mı AOC C24G2U mu?

Küçük monitör istemiyorum artık ya 19 inç de takılıyorum kurtulmam lazım önüme gelirse beğeniyorum.

Hocam LG 24GN650-B aldım 15,6 inçten geçiş yaptım çok güzel bir monitör pivot özelliğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…