Netflix İptal edilebilir mi?

Ahmylz_7

Hectopat
Merhaba, dün Netflix aldık babamla, ama babam pek beğenmedi şimdi iptal edebilir miyiz? İptal edebilirsek para iadesi yapar mı?

Her şey gibi oda iptal edilebilir para iadesi almakta zorluk çekebilirsiniz biraz.

Durumunuzu belirten bir mail yollayarak para iadesi şansınızı deneyebilirsiniz.

Merhaba, dün Netflix aldık babamla, ama babam pek beğenmedi şimdi iptal edebilir miyiz? İptal edebilirsek para iadesi yapar mı?

İptal ederseniz ay sonuna kadar devam eder ay sonu servis durur ama para iadesi yapmalarını istiyorsanız iletişime geçmeniz lazım ama edeceklerini sanmıyorum. Çünkü eskiden ilk ay ücretsiz oluyordu zaten sonra kalktı direkt alıp devam ediliyor artık. Neden iade etsinler bir sebep göremiyorum ama büyük bir şirket olmaları sebebiyle müşteri memnuniyetini öne almaları da ihtimal dahilinde tabi.

Para iadesi yok diye biliyorum sonuçta oraya giriş yaptınız, şimdi iptal ederseniz birdahaki ay para kesilmez. İnternetten araştırıp kapattırabilirsin.

Cevaplarınızı için sağ olun. Fark ettim ki çok uğraştırıcı neyse artık bir ay izleriz babamla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…