İptal edilen YouTube Premium üyeliği 4 aydır para çekmeye devam ediyor

Yusufsendogan

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 8 9 ay önce Premium üyeliği aldım. 3 4 ay kullanıp iptal ettirdim. İptal ettiğimin üstünden 4 ay geçti tam bugün. Lakin ücret 4 aydır kesilmeye devam ediyor. Destekle iletişime geçmeyi de denedim de geçtim mi hatırlamıyorum. Bayağı uğraşmıştım. 3. ay çekimi yapıldığı gün konu açmıştım buraya. "Play Store'den kartı sil, çekemezler." dediler. Sildim hesaptan tüm kartlarımı. Daha 30 dk önce yine çekmişler bu ayın parasını. Yakamı nasıl kurtarırım? YouTube çalışanlarıyla nasıl iletişim kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 8 9 ay önce Premium üyeliği aldım. 3 4 ay kullanıp iptal ettirdim. İptal ettiğimin üstünden 4 ay geçti tam bugün. Lakin ücret 4 aydır kesilmeye devam ediyor. Destekle iletişime geçmeyi de denedim de geçtim mi hatırlamıyorum. Bayağı uğraşmıştım. 3. ay çekimi yapıldığı gün konu açmıştım buraya. "Play Store'den kartı sil, çekemezler." dediler. Sildim hesaptan tüm kartlarımı. Daha 30 dk önce yine çekmişler bu ayın parasını. Yakamı nasıl kurtarırım? YouTube çalışanlarıyla nasıl iletişim kurabilirim?
Farklı bir hesap için çekiyor olabilirmi?

Üyeliğiniz göremiyor musunuz? Google üzerinden ödemelerinize bakın, iptal edin.
Play Store'de görünmüyor. Youtubede de iptal etmiş görünüyorum. Hatta bu email üstüne kart bile yok hepsini sildim geçen ay. Ona rağmen nasıl çekti şaşırdım.

Farklı bir hesap için çekiyor olabilirmi?
Hayır

Son defa Twitter üzerinden destekle iletişime geçmeye çalışacagım. Olmaz ise direk kartı yok edeceğim. Başka yolu kalmadı.

Sorunun kaynağını öğrendim ödemelere bakarak. Kardeşim Premium kullanıyor. Her ay çift kesinti yaptığı için, birini de benim hesabın Premium ücreti için kestiğini zannediyordum.
Meğerse aynı hesap için 2 premium ücreti kesmişler her ay. Bi Play Store çekiyor, bi Youtube'nin kendisini. Play Store niye Premium ücreti çekiyor? Nasıl çözerim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı