emirneuhaus Zeptopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #11 Takeshi Kovacs dedi: Hangi cihaza kuracaksınız? Genişletmek için tıkla... LG marka bir televizyon var, eğer olacaksa telefona da kurmak isterim.
Takeshi Kovacs dedi: Hangi cihaza kuracaksınız? Genişletmek için tıkla... LG marka bir televizyon var, eğer olacaksa telefona da kurmak isterim.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.053 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 6 Eylül 2021 #12 emirneuhaus dedi: LG marka bir televizyon var, eğer olacaksa telefona da kurmak isterim. Genişletmek için tıkla... Android bir cihaza kurmak çok basit. IP TV sağlayıcınızın size verdiği linki m3u oynatan bir android uygulamasından açıp izleyebiliyorsunuz.
emirneuhaus dedi: LG marka bir televizyon var, eğer olacaksa telefona da kurmak isterim. Genişletmek için tıkla... Android bir cihaza kurmak çok basit. IP TV sağlayıcınızın size verdiği linki m3u oynatan bir android uygulamasından açıp izleyebiliyorsunuz.
emirneuhaus Zeptopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #13 Takeshi Kovacs dedi: Android bir cihaza kurmak çok basit. IP TV sağlayıcınızın size verdiği linki m3u oynatan bir Android uygulamasından açıp izleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sağlayıcıyı nasıl bulacağım peki önüme gelen bir sağlayıcıyı kullanmamam lazım galiba.
Takeshi Kovacs dedi: Android bir cihaza kurmak çok basit. IP TV sağlayıcınızın size verdiği linki m3u oynatan bir Android uygulamasından açıp izleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sağlayıcıyı nasıl bulacağım peki önüme gelen bir sağlayıcıyı kullanmamam lazım galiba.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.053 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 6 Eylül 2021 #14 emirneuhaus dedi: Sağlayıcıyı nasıl bulacağım peki önüme gelen bir sağlayıcıyı kullanmamam lazım galiba. Genişletmek için tıkla... O kısım biraz şans işi. Ben kuzenim aracılığı ile bir tane sağlayıcıdan satın aldım, 3 senedir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Çevrenizde mutlaka kullanan vardır, referans olarak görebileceğiniz.
emirneuhaus dedi: Sağlayıcıyı nasıl bulacağım peki önüme gelen bir sağlayıcıyı kullanmamam lazım galiba. Genişletmek için tıkla... O kısım biraz şans işi. Ben kuzenim aracılığı ile bir tane sağlayıcıdan satın aldım, 3 senedir kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Çevrenizde mutlaka kullanan vardır, referans olarak görebileceğiniz.
mReeX Decapat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #15 IP TV her tülü ücretli ücretsiz içeriği izlemeye sağlayan bir platform. Telefon için birçok uygulaması var fakat sağlam olanı bulmakta fayda var.
IP TV her tülü ücretli ücretsiz içeriği izlemeye sağlayan bir platform. Telefon için birçok uygulaması var fakat sağlam olanı bulmakta fayda var.