faruktheweb Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 CM'den başlattığım bir siteme kendim girebiliyorum aynı modemden internet sağladığım bir cihaz da girebiliyor fakat neden başka insanlar giremiyorve IP adresim girişi reddediyor. Çözümü nedir?
CM'den başlattığım bir siteme kendim girebiliyorum aynı modemden internet sağladığım bir cihaz da girebiliyor fakat neden başka insanlar giremiyorve IP adresim girişi reddediyor. Çözümü nedir?
4 448634 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 943 Çözümler 9 10 Ağustos 2023 #2 Statik ip yoksa dış ağdan ip adresinize erişilemez.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 10 Ağustos 2023 #3 IP adresin CGNAT havuzunda olduğu için. Statik IP satın alırsan ISS seni havuzdan çıkartır.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Ağustos 2023 #4 CM nedir? Kendin lokal ağdan girersin. Diğerleri de lokal ağdan sana bağlanır. IPv4 adresin bir yerel adres mi? Öyleyse ağ dışındakiler sana bağlanamaz ki? Seni nereden bulacak? Statik IP'ye port açtın ve yine de sadece sen mi erişebiliyorsun? Güvenlik duvarında dışarıdan erişim kapalı olabilir mi? Çözüm olarak Hamachi kullanabilirsin.
CM nedir? Kendin lokal ağdan girersin. Diğerleri de lokal ağdan sana bağlanır. IPv4 adresin bir yerel adres mi? Öyleyse ağ dışındakiler sana bağlanamaz ki? Seni nereden bulacak? Statik IP'ye port açtın ve yine de sadece sen mi erişebiliyorsun? Güvenlik duvarında dışarıdan erişim kapalı olabilir mi? Çözüm olarak Hamachi kullanabilirsin.
faruktheweb Centipat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #5 448634 dedi: Statik ip yoksa dış ağdan ip adresinize erişilemez. Genişletmek için tıkla... hocam deniyeceğim olursa çözüm veririm
448634 dedi: Statik ip yoksa dış ağdan ip adresinize erişilemez. Genişletmek için tıkla... hocam deniyeceğim olursa çözüm veririm