O oslo_ars Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 97 Çözümler 1 25 Haziran 2021 #1 IPv4'den IPv6'ya nasıl geçerim? Yardımcı olursanız sevinirim.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.935 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 25 Haziran 2021 #2 IPv6 henüz ülkemizde kullanımda değil hocam. Türk Telekom ne zaman getirirse o zaman.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #3 Ispler desteklemiyor. Şuan geçilemez.
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.058 Makaleler 7 Çözümler 6 25 Haziran 2021 #5 Gestus dedi: Ispler desteklemiyor. Şuan geçilemez. Genişletmek için tıkla... Ben TurkNet kapalı beta da kullanıyorum. BTK onayı ile tüm müşterilere sunulacak. oslo_ars dedi: IPv4'den IPv6'ya nasıl geçerim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir geçiş yok. Hem IPV4 hem IPV6 tanımlayacaklar. EkmekArasiHDD dedi: IPv6 henüz ülkemizde kullanımda değil hocam. Türk Telekom ne zaman getirirse o zaman. Genişletmek için tıkla... BTK onay verirse ISS'lar abonelerine kullanıma sunacak. TT'lik bir durum yok.
Gestus dedi: Ispler desteklemiyor. Şuan geçilemez. Genişletmek için tıkla... Ben TurkNet kapalı beta da kullanıyorum. BTK onayı ile tüm müşterilere sunulacak. oslo_ars dedi: IPv4'den IPv6'ya nasıl geçerim? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir geçiş yok. Hem IPV4 hem IPV6 tanımlayacaklar. EkmekArasiHDD dedi: IPv6 henüz ülkemizde kullanımda değil hocam. Türk Telekom ne zaman getirirse o zaman. Genişletmek için tıkla... BTK onay verirse ISS'lar abonelerine kullanıma sunacak. TT'lik bir durum yok.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.935 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 25 Haziran 2021 #6 ahmed ensar dedi: BTK onay verirse ISS'lar abonelerine kullanıma sunacak. TT'lik bir durum yok. Genişletmek için tıkla... O şekilde biliyorum hocam. Sizin dediğiniz de doğrudur bişi diyemem.
ahmed ensar dedi: BTK onay verirse ISS'lar abonelerine kullanıma sunacak. TT'lik bir durum yok. Genişletmek için tıkla... O şekilde biliyorum hocam. Sizin dediğiniz de doğrudur bişi diyemem.