IPv6 adresi olmasına rağmen "internet erişimi yok" hatası

SertacYilmaz

Zeptopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, IPv6 adresim olmasına rağmen Windows ağ ayarlarında IPv6 kısmında "internet erişimi yok" yazıyor. IPv6 testlerinde ise IPv6 adresimin olmadığı yazıyor.(not: IPv6 adresini 2 ay önce aldım)

ASUS DSL-N16 modemini kullanıyorum. TurkNet kullanıcısıyım. Firmware en güncel şekildedir.

Dosya Ekleri

• sdfsfsf.png
    sdfsfsf.png
    40,2 KB · Görüntüleme: 88
  • ertetete.png
    ertetete.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 79
  • ytryryr.png
    ytryryr.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 82
  • ghfghgfhgfhfg.png
    ghfghgfhgfhfg.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 85
  • rfsdfsdfsdf.png
    rfsdfsdfsdf.png
    56,1 KB · Görüntüleme: 88
İyi günler arkadaşlar, IPv6 adresim olmasına rağmen Windows ağ ayarlarında IPv6 kısmında "internet erişimi yok" yazıyor. IPv6 testlerinde ise IPv6 adresimin olmadığı yazıyor.(not: IPv6 adresini 2 ay önce aldım)

ASUS DSL-N16 modemini kullanıyorum. TurkNet kullanıcısıyım. Firmware en güncel şekildedir.

Senin aldığın IP V6 ISS sistemi ile senin arandaki IP içindir.
Yerelde yani modem ile PC arasındaki bağlantıda IPv6 ile değil V4 ile bağlanırsın.
Bununda çok önemi yok.

Şu anda IPv6 kullanmıyorsunuz gözüküyor. TürkNet müşteri hizmetlerinden IPv6 istediniz mi?

@zeki1981 alakası bile yok. Yerel ağda da IPv6 kullanılması gerek. Nuh tarihinden kalma ethernet kartları bile IPv6 destekliyor.

Şu anda IPv6 kullanmıyorsunuz gözüküyor. TurkNet müşteri hizmetlerinden IPv6 istediniz mi?

@zeki1981 alakası bile yok. Yerel ağda da IPv6 kullanılması gerek. Nuh tarihinden kalma Ethernet kartları bile IPv6 destekliyor.

2 ay önce istedim verdiler modem arayüzünde IPv6 adresim gözüküyor. Fotoğraflar arasına da eklemiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı