IPv6 genel kullanıma açılmasını istiyoruz!

853344

Femtopat
Merhaba arkadaşlar,

Ülkemizde IPv6 altyapısı uzun süredir mevcut olmasına rağmen, hala birçok ISS tarafından genel kullanıma tam anlamıyla sunulmuş değil. IPv4 adreslerinin tükenmesi ve internetin geleceği için IPv6'ya geçişin önemi ortada.

Biz kullanıcılar olarak, internet servis sağlayıcılarından IPv6 desteğini yaygınlaştırmalarını ve herkesin kullanımına sunmalarını talep ediyoruz. Daha hızlı, güvenli ve geleceğe hazır bir internet için IPv6'nın artık standart hale gelmesi gerekiyor.

Siz de IPv6'nın genel kullanıma açılmasını istiyorsanız, bu konuda görüşlerinizi paylaşarak destek olabilirsiniz. Birlikte sesimizi duyuralım ve internet altyapımızın gelişmesine katkıda bulunalım!

Destek olmak için:

• Konuyu yukarı taşıyın.
  • Fikir ve deneyimlerinizi paylaşın.
  • ISS'lere taleplerinizi iletin.
IPv6'yı destekleyelim, geleceğe birlikte adım atalım!

Son düzenleme:
Daha NAT-pmp gibi basit bir şeyi "IP sabitleme" adı altında fahiş fiyatlarla hizmet olarak satan sağlayıcılardan IPv6 beklemek hayal gibi... TurkNet'in yapmış olması bile bir mucize, nereden estiği merak konusu.

Superonline kullanıcısı olarak IPv6 kullanmaktayım gayet hızlı ve sorunsuz bağlantı yapmaktadır. Umarım sizde faydalanırsınız.

IPv6'nın 4'e göre avantajları nelerdir? Ev kullanıcısını ne kadar etkiler?

CGNAT'tan kurtulmuş doğrudan bağlantı yapmış oluyorsun deneyim mükemmel ötesi oyunlarda doğrudan etkisi yok ama sosyal medya, Netflix gibi platformların hızlı ve akıcı olması yeterli bir sebep.

Bizdede Sınırsız Mblik Türk Telekom Var Hangi Tip Bilmiyorum Fakat 5 dakikaya 13 gblik iso indiridiğini biliyorum

Superonline için çok beklerim muhtemelen, H3600P diye saçma sapan bir modem/router verdiler ne IPv6 kullanılabiliyor ne başka bir şey, müşteri hizmetleri ile konuşsam daha IP'nin ne olduğunu bilmedikleri için ne desem boş. Yakın zamanda TurkNet'e geçeceğim, umarım onlar destekliyordur.
Bu arada üstelik pppoe şifresini devlet sırrı gibi saklayıp kendi modemlerini dayatıyorlar, Allah bunları bildiği gibi yapsın.

Son düzenleme:

İstersen sana yardımcı olabilirim IPv6 konusunda bir şansın var bana pm atman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…