ulandalha Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 Merhaba dün bir Ipvanish VPN üyeliği almıştım ve rahatça da kullanmıştım fakat bugün uygulamada sorun oluştu ve "There was an error please contact Support" hatası veriyor. Bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba dün bir Ipvanish VPN üyeliği almıştım ve rahatça da kullanmıştım fakat bugün uygulamada sorun oluştu ve "There was an error please contact Support" hatası veriyor. Bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilir misiniz?
ttbackbone Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 106 28 Eylül 2024 #2 Heesabın suspende alınmş gibi. Hangi firmadan aldıysan oraya bir ulaş istersen. Artı 0 Eksi
KS KS ulandalha Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2024 #3 ttbackbone dedi: Heesabın suspende alınmş gibi. Hangi firmadan aldıysan oraya bir ulaş istersen. Genişletmek için tıkla... yok, hesaba girebiliyorum fakat direkt olarak program çalışmıyor Artı 0 Eksi
ttbackbone dedi: Heesabın suspende alınmş gibi. Hangi firmadan aldıysan oraya bir ulaş istersen. Genişletmek için tıkla... yok, hesaba girebiliyorum fakat direkt olarak program çalışmıyor