IPX41- D3 anakart sürücüleri

• Konuyu başlatan Sunny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.452

Sunny

Hectopat
Daha fazla  
Anakartımdaki ethernet chipinin sürücüsünü bulamıyorum resmi sitesinde. Bazı başka sitelerde gördüm ama bu driverlar virüslü olabiliyormuş o yüzden bilen birilerinden yardım almak istedim. Anakartımın PDF dosyasında yazan LAN chip'i buymuş.
anakart : IPX41- D3
Gigabit Realtek rTL8111DL (PCI-e) co-layout rTL8103EL - elimde CD'si var ama bu CD de W7'ye kadar sürücüler var. Bilgisayarcının biri bana senin chip bozulmuş demişti. Artık doğru mu yalan mı bilmiyorum. Arka panelde turuncu ışığı yanıyor LAN girişinin. Ethernet kablosunu takınca herhangi bir bağlantı kurmuyor yalnız. Belki driver ile alakalı olabilir diye denemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASRock G41M-VS3 ile Windows 7 kurduğumda da aynı durumu yaşadım. Arızalı sanmıştım ben de fakat sizin yaptığınız gibi aygıtın adını öğrenip sürücüsünü kurduğumda sorun çözülmüştü. Windows 8.1 veya Windows 10 otomatik olarak sürücüyü kurması lazım aslında. Ben Windows 7 kurulumu bittikten sonra internete bağlanmak için sürücü indirmem gerekliydi fakat 8.1 ve 10 direk kendisi kurmuştu.

Cevaplar ve Yardımlarınız için teşekkür ederim. Harici ethernet kartı takılıydı onu bulup yükledi. Daha sonra onu çıkarttığımda bir daha deniyeceğim bunu. 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı