ademburakdurmus5561 Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 11 6 Temmuz 2024 #1 IPXSB-H61 anakarttan hem de grafik kartından VGA girişinden 2 monitör bağlayıp nasıl kullanabilirim? Çünkü anakartın girişinden görüntü gelmiyor.
IPXSB-H61 anakarttan hem de grafik kartından VGA girişinden 2 monitör bağlayıp nasıl kullanabilirim? Çünkü anakartın girişinden görüntü gelmiyor.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.332 Çözümler 1 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 6 Temmuz 2024 #2 ademburakdurmus5561 dedi: IPXSB-H61 anakarttan hem de grafik kartından VGA girişinden 2 monitör bağlayıp nasıl kullanabilirim? Çünkü anakartın girişinden görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlamadım anakart görüntü yeri bozuk demişsin ama ordan alınabilirmi demişsin.
ademburakdurmus5561 dedi: IPXSB-H61 anakarttan hem de grafik kartından VGA girişinden 2 monitör bağlayıp nasıl kullanabilirim? Çünkü anakartın girişinden görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlamadım anakart görüntü yeri bozuk demişsin ama ordan alınabilirmi demişsin.
ademburakdurmus5561 Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 11 6 Temmuz 2024 #3 Bozuk değil oradan görüntü gelmiyor neden bilmiyorum. gemiciadam dedi: Hocam tam anlamadım anakart görüntü yeri bozuk demişsin ama oradan alınabilir mi demişsin. Genişletmek için tıkla... Bozuk değil oradan görüntü gelmiyor. gemiciadam dedi: Hocam tam anlamadım anakart görüntü yeri bozuk demişsin ama oradan alınabilir mi demişsin. Genişletmek için tıkla... Yani hem grafik kartından hem anakarttan görüntü almak istiyorum.
Bozuk değil oradan görüntü gelmiyor neden bilmiyorum. gemiciadam dedi: Hocam tam anlamadım anakart görüntü yeri bozuk demişsin ama oradan alınabilir mi demişsin. Genişletmek için tıkla... Bozuk değil oradan görüntü gelmiyor. gemiciadam dedi: Hocam tam anlamadım anakart görüntü yeri bozuk demişsin ama oradan alınabilir mi demişsin. Genişletmek için tıkla... Yani hem grafik kartından hem anakarttan görüntü almak istiyorum.