IPXSB - H61 PCI-e 3.0 ekran kartı desteği

Plucky

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım, IPXSB - H61 PCI 2.0 , PCI 3.0 ekran kartı alırsam çalıştırabilir miyim ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pegatron, ECS, Quadro ve nadiren de olsa Foxconn G31, G41, H55 ve H61 anakartların çoğunda ekran kartı seçme sorunu var. Daha önce o anakart ile ekran kartı uyumu yaşayan çok kişi oldu. PCI-e slotu desteklese bile genel olarak PCI-e 3.0 olan bir çok ekran kartını anakart desteklemiyor. Çözüm olarak BIOS güncellemesi kısmen işe yarıyor. PCI-e 2.0 destekli GT 1030 alırsan problemsiz şekilde kullanabilirsin.

İşlemci : i7 - 2600 CPU @3.40 Ghz
Ram : 8 gb
Şuanki ekran kartı : 6850 ati 1 gb 256 bit

Ustam Pugb oynamak istediğimde dolayı ekran kartı almayı düşünüyorum. Gt 1030 çok düşük olur. Ne yapmamı önerirsiniz?

İşlemci : i7 - 2600 CPU @3.40 Ghz
Ram : 8 gb
Şuanki ekran kartı : 6850 ati 1 gb 256 bit

Ustam Pugb oynamak istediğimde dolayı ekran kartı almayı düşünüyorum. Gt 1030 çok düşük olur. Ne yapmamı önerirsiniz?
RX 560 4 GB alabilirsin. (Anakartın sorun yaşatır mı bilmem markasından dolayı.) Benim şu anki anakartım Asus P7P55 Lx (PCI-e 2.0) ve ekran kartım GTX 750 Ti (PCI-e 3.0). Bende bir sıkıntı olmuyor tam performans kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı