Alacagım SSD James Donkey JD120 120GB ve anakartım IPXSB-h61.
Anakartım SSD'ye uyuyor mu acaba?
Stokları bittiPatriot Burst SSD alın kaliteli kronik sorunuda yok mis.
Anakartıma uyuyor mu peki senin önerdiginle benim yazdıgımMaksimum 300 MB/s civarlarında bir hız alacaksın.
Ayrıca JD SSD almanı önermem, Gigabyte bakabilirsin.
![]()
Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GP-GSTFS31120GNTD SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 443,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet uyuyor ama tam hızları veremez. yaklaşık 200 MB/s'lik bir kayıp olacak ama yine de hızlı olur.Anakartıma uyuyor mu peki senin önerdiginle benim yazdıgım
senin yazdıgın ile peki naısl olurEvet uyuyor ama tam hızları veremez. yaklaşık 200 MB/s'lik bir kayıp olacak ama yine de hızlı olur.
Aynı hocam, sorun SSD'lerde değil anakartın SATA girişleri maksimum 300 MB/s destekliyor.senin yazdıgın ile peki naısl olur
Yani ikisinden birini de alsam aynı artıyı alıcam yani ikisnden birini alsam herhangi bir sıkıntı çıkmaz dimi montaj konusundaAynı hocam, sorun SSD'lerde değil anakartın SATA girişleri maksimum 300 MB/s destekliyor.
Evet bir sorun çıkmaz.Yani ikisinden birini de alsam aynı artıyı alıcam yani ikisnden birini alsam herhangi bir sıkıntı çıkmaz dimi montaj konusunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.