Jesp346 Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Ben IP'mi tek tuşla değiştirebilecek bir şey arıyorum. Böyle bir şey var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.791 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #2 IP adresin dinamikse internete her res attığında IP adresin değişir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Şubat 2022 #3 Var, modemin arkasında yer alır ve yanında Reset yazar. Pardon, bu tuş modemi sıfırlar. O yüzden Power tuşu olsun. Kapat aç yani.
Var, modemin arkasında yer alır ve yanında Reset yazar. Pardon, bu tuş modemi sıfırlar. O yüzden Power tuşu olsun. Kapat aç yani.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 4 Şubat 2022 #4 Recep Baltaş dedi: Var, modemin arkasında yer alır ve yanında Reset yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam modem gider yapmayın.
Recep Baltaş dedi: Var, modemin arkasında yer alır ve yanında Reset yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam modem gider yapmayın.
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 4 Şubat 2022 #5 Modem ara yüzünden reset veya reboot yapabilirsin. Son düzenleme: 4 Şubat 2022
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Şubat 2022 #6 qwertyklavye dedi: Hocam modem gider yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hadi ya, üreticilerin modemi bozan bir tuşu her modele koyduğunu bilmiyordum. Uyarayım da kaldırsınlar
qwertyklavye dedi: Hocam modem gider yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hadi ya, üreticilerin modemi bozan bir tuşu her modele koyduğunu bilmiyordum. Uyarayım da kaldırsınlar
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.829 Çözümler 7 4 Şubat 2022 #7 Recep Baltaş dedi: Hadi ya, üreticilerin modemi bozan bir tuşu her modele koyduğunu bilmiyordum. Uyarayım da kaldırsınlar Genişletmek için tıkla... Modemin ayarları gider demek istedim tekrardan kurulum vs.... Yanlış anlaşıldım sanırım.
Recep Baltaş dedi: Hadi ya, üreticilerin modemi bozan bir tuşu her modele koyduğunu bilmiyordum. Uyarayım da kaldırsınlar Genişletmek için tıkla... Modemin ayarları gider demek istedim tekrardan kurulum vs.... Yanlış anlaşıldım sanırım.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.791 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #8 @Recep Baltaş, TR'de her şey beklenir hocam. Yapılırsa şaşırmam yani
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Şubat 2022 #9 qwertyklavye dedi: Modemin ayarları gider demek istedim tekrardan kurulum vs.... Yanlış anlaşıldım sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, güncelledim. Modemin reset tuşu PC gibi işlemiyor. Haklısın.
qwertyklavye dedi: Modemin ayarları gider demek istedim tekrardan kurulum vs.... Yanlış anlaşıldım sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, güncelledim. Modemin reset tuşu PC gibi işlemiyor. Haklısın.
Jesp346 Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #10 Recep Baltaş dedi: Evet, güncelledim. Modemin reset tuşu PC gibi işlemiyor. Haklısın. Genişletmek için tıkla... Efendim Client benzeri bir şey yok mu? Modemim arkasından uğraşmak istemiyorum.
Recep Baltaş dedi: Evet, güncelledim. Modemin reset tuşu PC gibi işlemiyor. Haklısın. Genişletmek için tıkla... Efendim Client benzeri bir şey yok mu? Modemim arkasından uğraşmak istemiyorum.