IQ testi nereden yapılır?

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
Küçükken yaptırmıştık 131 çıkmıştı. İnternetten yaptığım kıytırık testlerin hepsinde de sabit 131 çıkıyor. Paralı daha iyiyse paralı test önerebilir misiniz?

Küçükken yaptırmıştık 131 çıkmıştı. İnternetten yaptığım kıytırık testlerin hepsinde de sabit 131 çıkıyor. Paralı daha iyiyse paralı test önerebilir misiniz?

Cidden IQ'nuzun 131 olacağınıza inanıyorsanız evet IQ testine ihtiyacınız var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden IQ'nuzun 131 olacağınıza inanıyorsanız evet IQ testine ihtiyacınız var.
IQ testi konusunda bilgim yok o yüzden sordum. Ayrıca küçükken fiziksel testte 131 çıkmıştı. Forumda mesaj yazan birinin fiziksel testten iyi bileceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bence IQ kadar saçma bir şey yok. Sorular neye göre belirleniyor mesela. Atıyorum benim görsel zekam yüksektir bana matematik sorarlar ben orada tıkanırım normal olarak. Kısaca bence IQ testleri gerçek değildir. Hatta bana kalırsa bir çok alandaki değerler doğru değildir. Atıyorum ki blabla testine IQ 110 çıkmıştır. Ya 109 ise? Nereden bileceksin? Yada kanında nokta nokta oranı %6,202'dir ama nereden bileceksin %6,200 olmadığını?

Bence IQ kadar saçma bir şey yok. Sorular neye göre belirleniyor mesela. Atıyorum benim görsel zekam yüksektir bana matematik sorarlar ben orada tıkanırım normal olarak. Kısaca bence IQ testleri gerçek değildir. Hatta bana kalırsa bir çok alandaki değerler doğru değildir. Atıyorum ki blabla testine IQ 110 çıkmıştır. Ya 109 ise? Nereden bileceksin? Yada kanında nokta nokta oranı %6,202'dir ama nereden bileceksin %6,200 olmadığını?
Bazı testlerde senin hangi konuda zekanın yüksek olup da hangi konuda düşük olduğunu söylüyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı