musa.esy35 Centipat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Öncelikle merhaba. Günde 8-10 dal sigara içen biriyim. Yayıncılardan gördüm ve merak ettim araştırdım. Bu cihaz nedir? Nikotin istediğini kesiyor mu? Alınır mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2024
Öncelikle merhaba. Günde 8-10 dal sigara içen biriyim. Yayıncılardan gördüm ve merak ettim araştırdım. Bu cihaz nedir? Nikotin istediğini kesiyor mu? Alınır mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.084 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 musa.esy35 dedi: Öncelikle merhaba. Günde 8-10 dal sigara içen biriyim. Yayıncılardan gördüm ve merak ettim araştırdım. Bu cihaz nedir? Nikotin istediğini kesiyor mu? Alınır mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam aldın mı?
musa.esy35 dedi: Öncelikle merhaba. Günde 8-10 dal sigara içen biriyim. Yayıncılardan gördüm ve merak ettim araştırdım. Bu cihaz nedir? Nikotin istediğini kesiyor mu? Alınır mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam aldın mı?