MehmetReis Megapat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #11 FGZYIX dedi: Selamlar. Hala ilgilenirseniz 15 16 güne elime yurt dışından IQOS iluma i geçecek satmayı düşünüyorum iyi sosyaller ig: Perfectcucumber. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun cihazı 2 ay önce kadar aldım. Şu an bir köşede duruyor kullanmıyorum.
FGZYIX dedi: Selamlar. Hala ilgilenirseniz 15 16 güne elime yurt dışından IQOS iluma i geçecek satmayı düşünüyorum iyi sosyaller ig: Perfectcucumber. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun cihazı 2 ay önce kadar aldım. Şu an bir köşede duruyor kullanmıyorum.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.084 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #12 MehmetReis dedi: Çok sağ olun cihazı 2 ay önce kadar aldım. Şu an bir köşede duruyor kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sigaraları çok gereksiz pahalı sürekli yurt dışına çıkıyorsanız tamam da öbür türlü para dayanmaz.
MehmetReis dedi: Çok sağ olun cihazı 2 ay önce kadar aldım. Şu an bir köşede duruyor kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sigaraları çok gereksiz pahalı sürekli yurt dışına çıkıyorsanız tamam da öbür türlü para dayanmaz.
MehmetReis Megapat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #13 MidI0ck dedi: Sigaraları çok gereksiz pahalı sürekli yurt dışına çıkıyorsanız tamam da öbür türlü para dayanmaz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dayanmıyor. Yurt dışından arkadaşlarıma falan getirtirsem sigaraları o zaman kullanıyorum. Ama şu anlık bir köşede.
MidI0ck dedi: Sigaraları çok gereksiz pahalı sürekli yurt dışına çıkıyorsanız tamam da öbür türlü para dayanmaz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dayanmıyor. Yurt dışından arkadaşlarıma falan getirtirsem sigaraları o zaman kullanıyorum. Ama şu anlık bir köşede.