IQOS için sigara önerisi

k3lda

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. İyi sosyaller.

Yakın zamanda IQOS Iluma satın alacağım fakat hangi sigarayı almam gerekiyor bilmiyorum. Gerçek hayatta Parliament Night Blue içiyorum ve buna denk olan bir sigara önerirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Hocam Terea olarak geçiyor. Normal sigara tadını yakalayamayacağınızı en baştan belirteyim. Ben midnight blue dan IQOS a geçtim. Yellow ve Sienna modellerinden memnunum. Arada mentollü paketlerini alıp onları içiyorum. Tütüncülerden bir kaç paket alıp denemenizi tavsiye ederim. Kuru odunsu tada alışmak zor gelebilir.

Hocam terea olarak geçiyor. Normal sigara tadını yakalayamayacağınızı en baştan belirteyim. Ben midnight bluedan IQOS'a geçtim. Yellow ve sienna modellerinden memnunum. Arada mentollü paketlerini alıp onları içiyorum. Tütüncülerden birkaç paket alıp denemenizi tavsiye ederim. Kuru odunsu tada alışmak zor gelebilir.

İqosa geçtiğinden memnun musun? Ciğerlerin, nefes alman vb. rahatladı mı?

İqosa geçtiğinden memnun musun? Ciğerlerin, nefes alman vb. rahatladı mı?
Terealar çok pahalı hocam 1 paketi 150 liraya geliyo karton alcak oluyon 1500 1600 lira çeken var hatta kıbrıs kartonları 1800 1900 lira diyen var. 1 ay önce bende aldım iluma i prime son seri dokunmatik ekranlı modeli 1 ay kullandım yok yetişilmiyo sigarasına. Gittim nord 5 cihaz aldım buhara döndüm dahada dokunmuyom cihaza.

Terealar çok pahalı hocam 1 paketi 150 liraya geliyo karton alcak oluyon 1500 1600 lira çeken var hatta kıbrıs kartonları 1800 1900 lira diyen var. 1 ay önce bende aldım iluma i prime son seri dokunmatik ekranlı modeli 1 ay kullandım yok yetişilmiyo sigarasına. Gittim nord 5 cihaz aldım buhara döndüm dahada dokunmuyom cihaza.
Hocam eğer kıbrısa gidip gelen bir yakınınız varsa almanız mantıklı. Veya sigarasına para yetirebilecekseniz mantıklı. Ben stoklayarak kullanıyorum

Hocam eğer kıbrısa gidip gelen bir yakınınız varsa almanız mantıklı. Veya sigarasına para yetirebilecekseniz mantıklı. Ben stoklayarak kullanıyorum
Ben cihazı satiyom reis bı tane el içim bitane mtl içim elektronik çözdüm miss gibi. Likitleri kendim yapıyorum içinde ne olduğu belli. Bulcam etcem alcam stoklicam hiç uğraşilacak şey değil düzenli giden yoksa. Kafayı yemişler Avrupa terea kartonuna 1700 diyolar nerde bı paket sigara 170 lira 😂

Ben cihazı satiyom reis bı tane el içim bitane mtl içim elektronik çözdüm miss gibi. Likitleri kendim yapıyorum içinde ne olduğu belli. Bulcam etcem alcam stoklicam hiç uğraşilacak şey değil düzenli giden yoksa. Kafayı yemişler Avrupa terea kartonuna 1700 diyolar nerde bı paket sigara 170 lira 😂
Fiyatları komik dediğiniz gibi. Likitli cihazlar bana çok fazla göğüs ağrısı nefes darlığı yaptığından ötürü kullanamıyorum.

Fiyatları komik dediğiniz gibi. Likitli cihazlar bana çok fazla göğüs ağrısı nefes darlığı yaptığından ötürü kullanamıyorum.
Ben likiti kendim yapıyorum hocam. İcindeki nikotinden tut aromasına kadar içine ne koyduğumu ben belirliyorum tertemiz çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı