IQOS iluma tadı nasıl?

Yeni bir IQOS iluma modelinden aldım ve terealarını fakat ürün elime gelip denediğimde pek beğenemedim. Tadını tüm terealar birbirinin aynısıydı neredeyse aroma alamadım. Kullananlar varsa IQOS'u tadı nasıl, aromaları güzel mi? Yazarsa sevinirim yoksa benim aldığımda bir sorun mu var?

Yeni bir IQOS iluma modelinden aldım ve terealarını fakat ürün elime gelip denediğimde pek beğenemedim. Tadını tüm terealar birbirinin aynısıydı neredeyse aroma alamadım. Kullananlar varsa IQOS'u tadı nasıl, aromaları güzel mi? Yazarsa sevinirim yoksa benim aldığımda bir sorun mu var?
Ben de çok aroma denedim fakat ben farkları sadece ağırlık ve hafiflik olarak hissedebildim. Aromalar ya aynı ya da benim damak tadım bozuk.

Orijinal aldığına emin misin ? Ben kullandığımda yoğun tat vardı mentol olarak başka aromaları bilemiyorum bide purple kullanmıştım kusturuyordu o aşırı yoğundu.

Bugün uzun zamandır istediğim IQOS One aldım 5 adet farklı terea aldım. Daha önce hiç denememiştim aroma tadı hiç gelmiyor.
Kötü bir koku ve tat geliyor yardımcı olur musunuz? Çok uzun zamandır isteğim bir üründü maalesef sorun yaşıyorum.

Orijinal aldığına emin misin? Ben kullandığımda yoğun tat vardı mentol olarak başka aromaları bilemiyorum bir de purple kullanmıştım kusturuyordu o aşırı yoğundu.

Sıfır ürünü kutusundan çıkardım. Çözüm olarak sünger kısımlarını kestim biraz yine de aroma gelmiyor cihazda değil de terealarda problem olabilir mi?

Bugün uzun zamandır istediğim IQOS One aldım 5 adet farklı terea aldım. Daha önce hiç denememiştim aroma tadı hiç gelmiyor.
Kötü bir koku ve tat geliyor yardımcı olur musunuz? Çok uzun zamandır isteğim bir üründü maalesef sorun yaşıyorum.

Sıfır ürünü kutusundan çıkardım. Çözüm olarak sünger kısımlarını kestim biraz yine de aroma gelmiyor cihazda değil de terealarda problem olabilir mi?
Koku bırakma olayı nasıl peki hocam? yani sizce evde pencereyi açıp içsem siner mi ?

Koku bırakma olayı nasıl peki hocam? Yani sizce evde pencereyi açıp içsem siner mi?

Kokusu ilk başta çok itici geliyor ama alışıyorsun koku kalmıyor diyemem sigara gibi değil ama yine de bir koku var herhalde ailenle yaşıyorsun kokulu mum yakarsan daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı