IQOS nereden alınır?

ahmetihsan66

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende astım çıktı bu yüzden sigarayı bırakmak istiyorum ama bağımlısı olduğum için bu durum benim adıma zor. Alternatif olarak IQOS kullanmak istiyorum en azından zararı sigaraya göre kat kat az zamanla da bununla beraber bırakabileceğimi düşünüyorum. Nereden temin edebilirim bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende konuyu ayrıca takipteyim. Bilgili birisini etiketliyim.

@ard50500

Hocam ben de bu cihazdan almak istiyorum en uygununu nasıl bulurum? Kartonları iki farklı tipte sigara var sanırım. En iyi aroma/nikotin oranına sahip olanı hangisi? Bizi biraz aydınlatabilir misiniz?

Sahibinden de bazen satıyorlar uygun fiyata düşebiliyor. Eğer bakmak isterseniz direkti "iqos" yazın çıkacaktır. Isıtma sistemleri kategorisinde bulunuyor genelde.

Hocam bende konuyu ayrıca takipteyim. Bilgili birisini etiketliyim.

@ard50500

Hocam ben de bu cihazdan almak istiyorum en uygununu nasıl bulurum? Kartonları iki farklı tipte sigara var sanırım. En iyi aroma/nikotin oranına sahip olanı hangisi? Bizi biraz aydınlatabilir misiniz?
iqos hakkında maalesef fazla bilgim yok. iqos luma denedim bir süre boyunca sigarayı aratmıyor evet. Sigara olarak terea kullandım ve gerçekten iyi aromaya sahip.Telegramda uyguna bulabilirsin.

Selamlar hala ilgileniyorsanız 10 15 güne yurtışından bir arkadaş IQOS iluma i getirecek 1K 1.5k uyguna bırakmayı düşünüyorum iyi günler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı