IQOS önerisi

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
IQOS alacağım yakın zamanda, hangi cihazı almalıyım kararsızım. Onun haricinde Kıbrıs'a gideceğim 3 haftaya orada mağazalardan alma imkanım da var fakat 18 yaş altına satışı olmaz diye düşünüyorum. Doğru mu?
Hangi cihazı önerirsiniz, görünüş olarak Illuma I One pek hoşuma gitmedi. Onu düşünmüyorum. Bu pause modu nedir? Biraz araştırdım 10 dakika falanmış durdurma modu. Detaylıca bilgi verebilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.

@UmutWayne hocam bilgilisiniz sanırım IQOS konusunda. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Dosya Ekleri

• 2db251c6-8a7a-4e46-8acc-cf35da12f67f.jpeg
    2db251c6-8a7a-4e46-8acc-cf35da12f67f.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 19
IQOS alacağım yakın zamanda, hangi cihazı almalıyım kararsızım. Onun haricinde Kıbrıs'a gideceğim 3 haftaya orada mağazalardan alma imkanım da var fakat 18 yaş altına satışı olmaz diye düşünüyorum. Doğru mu?
Hangi cihazı önerirsiniz, görünüş olarak ılluma ı One pek hoşuma gitmedi. Onu düşünmüyorum. Bu pause modu nedir? Biraz araştırdım 10 dakika falanmış durdurma modu. Detaylıca bilgi verebilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.

@UmutWayne hocam bilgilisiniz sanırım IQOS konusunda. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Hocam konunuzu yeni gördüm hâlâ bilgilendirme istiyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı