sahin35iz Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Bugün uzun zamandır istediğim IQOS One aldım 5 adet farklı terea aldım. Daha önce hiç denememiştim aroma tadı hiç gelmiyor. Kötü bir koku ve tat geliyor yardımcı olur musunuz? Çok uzun zamandır isteğim bir üründü maalesef sorun yaşıyorum.
Bugün uzun zamandır istediğim IQOS One aldım 5 adet farklı terea aldım. Daha önce hiç denememiştim aroma tadı hiç gelmiyor. Kötü bir koku ve tat geliyor yardımcı olur musunuz? Çok uzun zamandır isteğim bir üründü maalesef sorun yaşıyorum.
BaranOdncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 87 10 Mart 2025 #2 Bu ürünleri ve tütününü nereden alıyoruz ben bulamadım bende almak istiyorum
sahin35iz Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 BaranOdncu dedi: Bu ürünleri ve tütününü nereden alıyoruz ben bulamadım bende almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Baran tek tek tütüncüleri gez sor.
BaranOdncu dedi: Bu ürünleri ve tütününü nereden alıyoruz ben bulamadım bende almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Baran tek tek tütüncüleri gez sor.
A Akif baba qiyana Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #4 Hocam zaten kokusu kötü güzel değil tadı da kötü anormal olan bir şey yok yani.