Rehber IQOS/TEREA hakkında bilinmesi gerekenler

Aromalı içiyorsan pek yanaşma, beğenmezsin. Tadı normal sigara gibi, dudakta yalayınca garip bir tat oluşuyor.
Anladım hocam. Çok teşekkür ederim. Bu dediklerinizi deneyeceğim. Umarım sorun çözülürde Puff içmeye dönmem geri. İQOS çok daha kaliteli.

Anladım hocam. Çok teşekkür ederim. Bu dediklerinizi deneyeceğim. Umarım sorun çözülürde Puff içmeye dönmem geri. IQOS çok daha kaliteli.

Rica ederim hocam, çekinme her zaman sor aklına takılanları. Ülkede pek bilinen bir cihaz değil, haliyle pek bilgi sahibi olan yok. Almaya niyetlendiğim zaman bilgi alabileceğim kaynak falan da yoktu elim kolum bağlıydı, millet aynı duruma düşmesin yeter benim için. Bir çeşidini beğenmedin veya değişik geldi diye puff falan düşünme, alışacaksın cihaza. Adımını atsan 3-4 bebenin elinde Vozol dolu zaten, gereksiz.

Çok teşekkür ederim hocam, sağolun. Dediğiniz gibi herkesin elinde Vozol, orijinal mi belli de değil.

Reis birsey sorcaktım sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…