SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 IQUNIX EZ63 HE Klavye (Manyetik Switch) bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
O Oblivion34 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 113 8 Ocak 2025 #2 Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim SpaceBoi dedi: IQUNIX EZ63 HE Klavye (Manyetik Switch) bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim Son düzenleme: 13 Ocak 2025
Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim SpaceBoi dedi: IQUNIX EZ63 HE Klavye (Manyetik Switch) bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #3 Oblivion34 dedi: Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama Pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim. Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama Pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Aldım çok güzel klavye. Oblivion34 dedi: Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama Pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim. Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama Pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Eğer agresif duelist oynuyorsanız Valorant'ta işinize çok yarar peek atma konusunda bayağı artısı var.
Oblivion34 dedi: Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama Pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim. Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama Pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Aldım çok güzel klavye. Oblivion34 dedi: Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama Pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim. Hocam aldınız mı bende düşünüyorum ama Pro olan switchden kalmış sadece en pahalıdır da o ne yapsam bilemedim. Genişletmek için tıkla... Eğer agresif duelist oynuyorsanız Valorant'ta işinize çok yarar peek atma konusunda bayağı artısı var.