H hasan_salih Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Selamlar, şu IR alıcı ve Arduino ile başka bir cihazın, örneğin televizyon kumandasının sinyallerini kopyalayıp yeniden üretmemiz mümkün mü acaba?
Selamlar, şu IR alıcı ve Arduino ile başka bir cihazın, örneğin televizyon kumandasının sinyallerini kopyalayıp yeniden üretmemiz mümkün mü acaba?
A AnılErden Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #2 Mümkün olması lazım ilk olarak alıcıyı Arduino'ya bağlayıp televizyon kumandasındaki sinyalleri kaydetmen lazım atıyorum 1'e bastığındaki karakteri alıp ir kumandasından butona bastığında sanki o sinyal geliyormuş gibi tekrar gönderebilirsin.
Mümkün olması lazım ilk olarak alıcıyı Arduino'ya bağlayıp televizyon kumandasındaki sinyalleri kaydetmen lazım atıyorum 1'e bastığındaki karakteri alıp ir kumandasından butona bastığında sanki o sinyal geliyormuş gibi tekrar gönderebilirsin.