Ira ile evlilik nasıl yapılır?

SoftBant

Decapat
Daha fazla  
Ira evlilik teklifi kabul etmiyor bunun nedeni ilişkim -20 olduğu için olabilir mi arkadaşlar? Ve ben kuzey imparatorluğundayım bundan dolayı olabilir mi? Bunun nedeni nedir acaba evlenmenin bir yolu var mıdır?

Ira evlilik teklifi kabul etmiyor bunun nedeni ilişkim -20 olduğu için olabilir mi arkadaşlar? Ve ben kuzey imparatorluğundayım bundan dolayı olabilir mi? Bunun nedeni nedir acaba evlenmenin bir yolu var mıdır?

Hocam, Rhageanın kızı mı?

Hocam ilişkinizden dolayıdır. Warband'da da böyle. En az 10 seviyesine çıkartıp bir daha deneyin bence.

Hocam ilişkinizden dolayıdır. Warband'da da böyle. En az 10 seviyesine çıkartıp bir daha deneyin bence.
bende öyle düşünüyordum da nasıl ilişkimi yükseltebilirim bunlar bana görev vermiyor başka krallıktan olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…