Irak üzerinden birisi Gmail hesabıma bağlanmaya çalışıyor

Benzer IP adresi diyecektim de Irak faktörünü hatırladım.

5.1 kullanmasının sebebi bu olabilir. Neden bu kadar az imkan için uğraştıktan sonra wattpad hesabını çalmaya çalışıyor ki?

Valla yakın zamanda AYNISI BENDE DE OLDU.Bende Microsoft hesabıma erişmeye çalışılmıştı.2 adımlı doğrulamayı açtım ve bütün platformdaki şifrelerimi değiştirdim.
Gmail şifremi değiştirdim ama bu hesabıma bağli olan Steam gibi platformlarinkini degistirmedim. Degistirmeme gerek var mi?

Var.

65bkbbyudddkm!
Şifreni bunu yaparsan giremez.

65 ddd gibi sıralı rakam ve harfleride çıkarırsan daha imkansız olur.
1A8gBYUIÇ92A0ÇI18O4LKGHTUU88I92'ye gibi. Bu arada küçük harfde kullanmalı ama otomatik düzeltmeden büyük harf olmuş.

Her hesabının şifresini değiştir. Bir de bana kalırsa en azından ana mail hesabın ve önemli 1-2 şey dışında şifrelerini aynı yapma. Yani kendine atıyorum 2-3 tane şifre belirle zor olsun. En önemli hesabın neyse 1 tanesini sadece onda kullan ve bilmediğin mekanlarda bu hesaplara girme. Diğerlerini önemlerine göre 2.ve 3. şifreyi kullanırsın. Bir de iki adımlı doğrulama yapabildiğin her şeyi öyle kullan.

Hocam tüm cihazlarınızda(telefonunuz hariç) oturumu kapatın ve çıkın. Daha sonra şifreni değiştirip iki adımlı kimlik doğrulamayı açın.

Hocam tüm cihazlarınızda(telefonunuz hariç) oturumu kapatın ve çıkın. Daha sonra şifreni değiştirip iki adımlı kimlik doğrulamayı açın.

Tüm cihazlardan çıkış yapmayın. Şifreyi değiştirince o işlemi yapın ki zaten şifre değişince kullandığınız cihaz hariç hepsinden çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…