Irak'tan alınan iPhone sahte çıkabilir mi?

Ahmet727323

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba şu video kafamı karıştırdı. Irak'tan alınan iPhone 14 Pro Max'im var. Videodaki gibi çıkma ihtimali var mı? Nasıl anlayabilirim?

Bana gönderin de bakalım :trollface:
İçini açıp kolayca da anlayabilirsiniz, belki de hiç anlamazsınız.

Aldığınız kaynak çok önemli. Ben de benzer yerden aldım 14 PM'mi ama aldığım yerin güvenilirliğinden %100 emindim. Kutunun bandrolleri var. Ben kutusunu kendim açtım mesela. Her türlü testini yaptım. 5G testini vb.

Zaten videodaki telefonun sahibi de şüphelenip göndermiş telefonu. Sizde olsa siz de şüphelenirdiniz şimdiye.

Model numarasının M ile başlaması gayet normal.

Ben Irak'ta böyle olayları cihazlar çıktıktan 1 sene veya sonrasında aldıklarında böyle çıkma ihtimalinin fazla olduğunu duydum. Geçen sene aldıysanız ve anormal bir durum yoksa rahat olabilirsiniz.

Telefonu bilgisayara bağlayıp 3uTools uyglaması ile kontrol edebilirsin.
Yaptım test skoru 100 verdi. Ekranda bilinmeyen yazıyor ama o herkeste oluyor galiba.

Dosya Ekleri

• IMG_3306.png
    931,3 KB · Görüntüleme: 384
Hayır çıkmaz. Ailem her yeni çıkan Iphone modeli için (babam) Irak-Erbil'e gidiyor. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Kontrol ettiriyoruz zaten her aldığımızda. Bir sıkıntı çıkmaz ama nereden aldığına bağlı.

Sahte değil ancak toplama çıkabilir. Alacağın yere bağlı. Güvenilir bir mağazadan aldıysan sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…